Δείτε τον Καπουτζίδη να μιμείται τον Μουζουράκη στο «The Voice»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιμήθηκε τον Πάνο Μουζουράκη, προκαλώντας τα γέλια των υπόλοιπων κριτών αλλά και του κοινού.

Kapoutzidis The Voice
 Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιμήθηκε τον Πάνο Μουζουράκη, προκαλώντας τα γέλια των υπόλοιπων κριτών αλλά και του κοινού, όταν ο Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε από την καρέκλα του για να πλησιάσει δύο διαγωνιζόμενες που μόλις είχαν «μονομαχήσει».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε και κάθισε στη θέση του και τότε άρχισε να μιμείται τον τραγουδοποιό και coach του «The Voice» στον τρόπο που κρίνει τους διαγωνιζόμενους.

Η απάντηση του Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης «απάντησε» στον Γιώργο Καπουτζίδη με τον ίδιο τρόπο. «Κάνω Καπουτζίδη όταν περιμένει τον Σάκη να αποφασίσει», είπε ο Πάνος Μουζουράκης και έκανε τη σύντομη μίμησή του.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Δείτε πώς είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της Τάμτα

Τον τελευταίο χρόνο, η Τάμτα κυριολεκτικά εμφανίζεται με διαφορετικά μαλλιά κάθε φορά που την βλέπουμε. Ροζ μακριά μαλλιά, άφρο, καρέ με αφέλειες, κάθε της εμφάνιση αποτελεί έκπληξη και με έναν μαγικό τρόπο όλα τα στιλ που δοκιμάζει της πηγαίνουν. Δείτε πώς είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της Τάμτα!

Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ξανά με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά !

Είναι μια πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα και οι πόζες της στο instagram είναι συχνά άκρως αποκαλυπτικές. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με πολύ γνωστή εταιρία εσωρούχων και μαγιό και για λογαριασμό της οποίας πραγματοποίησε μια καλοκαιρινή φωτογράφιση.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):