Δείτε τον Καπουτζίδη να μιμείται τον Μουζουράκη στο «The Voice»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιμήθηκε τον Πάνο Μουζουράκη, προκαλώντας τα γέλια των υπόλοιπων κριτών αλλά και του κοινού.

Kapoutzidis The Voice
 Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιμήθηκε τον Πάνο Μουζουράκη, προκαλώντας τα γέλια των υπόλοιπων κριτών αλλά και του κοινού, όταν ο Πάνος Μουζουράκης σηκώθηκε από την καρέκλα του για να πλησιάσει δύο διαγωνιζόμενες που μόλις είχαν «μονομαχήσει».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έτρεξε και κάθισε στη θέση του και τότε άρχισε να μιμείται τον τραγουδοποιό και coach του «The Voice» στον τρόπο που κρίνει τους διαγωνιζόμενους.

Η απάντηση του Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης «απάντησε» στον Γιώργο Καπουτζίδη με τον ίδιο τρόπο. «Κάνω Καπουτζίδη όταν περιμένει τον Σάκη να αποφασίσει», είπε ο Πάνος Μουζουράκης και έκανε τη σύντομη μίμησή του.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Σόφη Πασχάλη: Όταν γυρίσω από το Survivor θέλω να μπω στη διαδικασία της οικογένειας

Η εξομολόγηση της Σόφης Πασχάλη στην κάμερα του «Survivor». Η επιθυμία του Στέλιου Χανταμπάκη, του Λάμπρου Χούτου και του Κώστα Κοκκινάκη να έχουν έστω μία μικρή επικοινωνία με τα παιδιά τους, το διάστημα που ζουν στον Άγιο Δομίνικο, συγκίνησε τη Σόφη Πασχάλη.

Adele: Αυτό είναι το πολυτελές, νέο σπίτι της στην Καλιφόρνια!

Μετά το «χρυσό» συμβόλαιο των 116 εκατομμυρίων ευρώ που υπέγραψε με τη δισκογραφική της, η Adele δικαιούται να επενδύσει ένα ελάχιστο μέρος των χρημάτων της στο να αγοράσει ένα σπίτι! Και πού θα διάλεγε να το πάρει; Κοντά στα σπίτια διασήμων στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια!

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):