Moto: Δύο ιδιαίτερα πρωτότυπα από την MV Agusta

Η MV Agusta αναμένεται να εμφανιστεί στην προσεχή έκθεση Motor Bike Expo προκαλώντας τις εντυπώσεις με δύο ειδικές, πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στην Brutale, τη «γυμνή» μοτοσυκλέτα-σύμβολο των Ιταλών.

auto-moto-news-newsfeast

Η MV Agusta αναμένεται να εμφανιστεί στην προσεχή έκθεση Motor Bike Expo (20 – 22 Ιανουαρίου 2017) προκαλώντας τις εντυπώσεις καθώς στο σταντ της εταιρείας θα πρωταγωνιστούν δύο ειδικές, πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στην Brutale, τη «γυμνή» μοτοσυκλέτα-σύμβολο των Ιταλών.

_EAS4598

Η πρώτη από τις δύο ειδικές εκδόσεις είναι η Brutale 800 RR «Ballistic Trident», η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι το Δεκέμβρη στο Hot Rod Custom Show της πόλης Yokohama και κέρδισε διεθνή αναγνώριση.

Η Ballistic Trident είναι ένας φόρος τιμής στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες MotoGP του περασμένου αιώνα και χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο σχεδιαστικά φαίρινγκ.

Blackout_02 copia

Δίπλα στην εξωτική Ballistic Trident θα βρίσκεται η MV Agusta Dragster «Blackout», μια μοτοσυκλέτα που προέκυψε από τη συνεργασία του εργοστασίου της Varese με την Valter Moto, εταιρεία κατασκευής υψηλών προδιαγραφών αξεσουάρ για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Η βάση για την Blackout είναι μια MV Agusta Dragster, την οποία ο Valter Esposito, ιδρυτής της εταιρείας που ευθύνεται για την πρωτότυπη αυτή κατασκευή, ήθελε να μετατρέψει σε μια «techno-café racer» εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγωνιστικών μετατροπών σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

auto car news

Nissan: Διπλή νίκη στο SUPER GT της Okayama – VIDEO

Έχοντας μετρήσει στο παρελθόν δύο συνεχόμενες νίκες στα πρωταθλήματα του Super GT, η Nissan επικράτησε και πάλι στον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος για το 2016 στην πίστα της Okayama, στην Ιαπωνία, με το δίδυμο των Tsugio Matsuda και Ronnie Quintarelli. Συγκεκριμένα, το Νο.1 MOTUL AUTECH GT-R πήρε τη μέγιστη βαθμολογία και κατέλαβε την πρώτη θέση, […]

volvo-car-year

Volvo – Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Volvo στην Ελλάδα

Μέσα στη χρονιά που πέρασε η Volvo σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα. Το 2015 η σουηδική μάρκα αύξησε ακόμα περισσότερο το ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, φτάνοντας στο 2,83%. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που έχει πετύχει ποτέ η Volvo στην ιστορία της στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα για την […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):