Moto: Δύο ιδιαίτερα πρωτότυπα από την MV Agusta

Η MV Agusta αναμένεται να εμφανιστεί στην προσεχή έκθεση Motor Bike Expo προκαλώντας τις εντυπώσεις με δύο ειδικές, πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στην Brutale, τη «γυμνή» μοτοσυκλέτα-σύμβολο των Ιταλών.

auto-moto-news-newsfeast

Η MV Agusta αναμένεται να εμφανιστεί στην προσεχή έκθεση Motor Bike Expo (20 – 22 Ιανουαρίου 2017) προκαλώντας τις εντυπώσεις καθώς στο σταντ της εταιρείας θα πρωταγωνιστούν δύο ειδικές, πρωτότυπες μοτοσυκλέτες, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στην Brutale, τη «γυμνή» μοτοσυκλέτα-σύμβολο των Ιταλών.

_EAS4598

Η πρώτη από τις δύο ειδικές εκδόσεις είναι η Brutale 800 RR «Ballistic Trident», η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε πέρυσι το Δεκέμβρη στο Hot Rod Custom Show της πόλης Yokohama και κέρδισε διεθνή αναγνώριση.

Η Ballistic Trident είναι ένας φόρος τιμής στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες MotoGP του περασμένου αιώνα και χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο σχεδιαστικά φαίρινγκ.

Blackout_02 copia

Δίπλα στην εξωτική Ballistic Trident θα βρίσκεται η MV Agusta Dragster «Blackout», μια μοτοσυκλέτα που προέκυψε από τη συνεργασία του εργοστασίου της Varese με την Valter Moto, εταιρεία κατασκευής υψηλών προδιαγραφών αξεσουάρ για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Η βάση για την Blackout είναι μια MV Agusta Dragster, την οποία ο Valter Esposito, ιδρυτής της εταιρείας που ευθύνεται για την πρωτότυπη αυτή κατασκευή, ήθελε να μετατρέψει σε μια «techno-café racer» εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγωνιστικών μετατροπών σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ford Puma rocket sales car industry

Ένα άγριο Puma ανεβάζει τις πωλήσεις της Ford

Μία τρελή αύξηση κατά 70,7 τοις εκατό είδε στις πωλήσεις της η αυτοκινητοβιομηχανία Ford στο πρώτο κιόλας τρίμηνο του 2021, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, για τα επιβατικά της μοντέλα. Το Puma έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συνολική αύξηση των πωλήσεων όσο και του μεριδίου αγοράς της Ford στην κατηγορία των επιβατικών οχημάτων. Αύξηση […]

Tesla Half a Million bitcoin by newsfeast

Tesla: 170 δισεκατομμύρια δολάρια στον αέρα λόγω επένδυσης στο bitcoin

Η Tesla, η αμερικάνικη εταιρία ηλεκτρικών αυτοκινήτων και καθαρής ενεργείας, δέχεται μεγάλο πλήγμα τον τρέχοντα μήνα, καθώς οι ειδικοί ανησυχούν ό,τι η απόδοση της μετοχής υπάρχει πιθανότητα να «ακολουθήσει» την ακραία μεταβλητότητα του Bitcoin (Μπιτκόιν) μετά την ανακοίνωση της Tesla Motors πως επένδυσε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, στο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα (cryptocurrency) -αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα. Μετοχή Tesla inc. Η […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):