Υγεία tips: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με μία σταγόνα μέλι !

greek-honey-various-uses

Μία σταγόνα μέλι αρκεί για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, Πως; Δείτε παρακάτω! Η κρέμα προσώπου που ακολουθεί λειτουργεί και ως μάσκα για να σας δώσει μια λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Λόγω των καταπληκτικών ιδιοτήτων του, το μέλι χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος, καθώς και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Παρασκευή κρέμας

Για την παρασκευή της κρέμας χρειάζεστε μόνο μια μικρή σταγόνα μέλι, την οποία θα προσθέσετε στην αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε σε όλο το δέρμα σας κάνοντας μασάζ για μερικά λεπτά, έτσι ώστε η ενυδατική κρέμα να ρουφηχτεί από το δέρμα , αφήνοντας το δέρμα σας λείο και απαλό.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

siesta-nap-noonday-sleep-good-for-health

Υγεία: 6 λόγοι για να κοιμάστε γυμνές

Γδυθείτε, πέστε στο κρεβάτι και αγκαλιάστε  τα σεντόνια. Ναι σωστά ακούσατε, έφτασε η στιγμή να πετάξετε μακριά τις πυτζάμες και τα εσώρουχα και να κοιμηθείτε όπως σας γέννησε η μαμά σας. Έρευνες δείξανε ότι όταν οι γυναίκες κοιμούνται γυμνές, είναι ευεργετικό για την υγεία τους. Παρακάτω θα μάθετε τους λόγους που πρέπει να κοιμάστε χωρίς […]

paisios-greek-monk-priest

π. Παΐσιος: «Αν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους»

-Γέροντα, πρέπει πάντα να ομολογούμε το «πιστεύω» μας; -Χρειάζεται διάκριση. Είναι φορές που δεν πρέπει να μιλήσουμε και άλλες φορές που πρέπει να ομολογούμε με παρρησία το «πιστεύω» μας, γιατί φέρουμε ευθύνη, αν δεν μιλήσουμε. Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια ο καθένας μας πρέπει να κάνει ότι γίνεται ανθρωπίνως και ό,τι δεν γίνεται ανθρωπίνως να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):