Υγεία tips: Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με μία σταγόνα μέλι !

greek-honey-various-uses

Μία σταγόνα μέλι αρκεί για να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας, Πως; Δείτε παρακάτω! Η κρέμα προσώπου που ακολουθεί λειτουργεί και ως μάσκα για να σας δώσει μια λαμπερή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Λόγω των καταπληκτικών ιδιοτήτων του, το μέλι χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα φροντίδας του δέρματος, καθώς και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Παρασκευή κρέμας

Για την παρασκευή της κρέμας χρειάζεστε μόνο μια μικρή σταγόνα μέλι, την οποία θα προσθέσετε στην αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε σε όλο το δέρμα σας κάνοντας μασάζ για μερικά λεπτά, έτσι ώστε η ενυδατική κρέμα να ρουφηχτεί από το δέρμα , αφήνοντας το δέρμα σας λείο και απαλό.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-mythos-beer-travel-competition-naxos-island

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ταξίδι 3 ημερών στη Νάξο και είκοσι κιβώτια μπύρες Mythos

  Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι 3 ημερών στη Νάξο και είκοσι (20) κιβώτια μπύρες Mythos, αναρτώντας μία φωτογραφία με την παρέα σου από τις καλοκαιρινές σου διακοπές, στο προφίλ σου στο Facebook ή στο Instagram γράφοντας στην περιγραφή #mythosparea. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μύθος Ζυθοποιία ΑΕ (Mythos Beer) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Παρασκευή […]

golden-dawn-political-party-book-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το βιβλίο του Νίκου Χασαπόπουλου «Χρυσή Αυγή – Η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». Ο Νίκος Χασαπόπουλος είναι πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα Το Βήμα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Λιβάνη. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):