Έρευνα για νεράιδες στα Έρια Ευβοίας καταγράφει περίεργα φαινόμενα [video]

Η ομάδα των Ghosthunters (Paranormal Research Crew) μας έστειλε ένα νέο βίντεο της. Αυτή τη φορά κάνει έρευνα στα Έρια Ευβοίας και σκαλίζοντας με ρεαλιστικό τρόπο τον μύθο για νεράιδες, καταγράφει περίεργα φαινόμενα.
Mε μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία καθώς και στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Δείτε το βίντεο !!!

Πρόκειται για μια ερευνητική ομάδα που ασχολείται με το μεταφυσικό, ερευνούν μέρη που παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα ή ακούγονται ιστορίες για μεταφυσικές δραστηριότητες.

Χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό για την καταγραφή περίεργων φαινομένων. Αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για όλους εσάς που ασχολείστε με τον τομέα του μεταφυσικού και γενικά για όσους σας αρέσει η περιπέτεια και θέλετε να ανακαλύψετε καινούργια πράγματα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

mount-athos-peninsula-macedonia-greece-world-heritage-site

Aγιο όρος: το «περιβόλι της Παναγιάς»

Εκτός από την ακλόνητη έκφραση της πίστης αμέτρητων γενεών πιστών και την αφοσίωσή τους στο Θεό, οι 20 Μονές του Αγίου Όρους αποτελούν μνημεία πολιτισμού και τέχνης για όλο τον κόσμο.  Το Άγιο Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στη Μακεδονία και από το 1988 συγκαταλέγεται στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η χερσόνησος του Άθωνα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):