Μυστική Πύλη Εξωγίηνων; – Ανεξήγητο φαινόμενο σε παγωμένη λίμνη [video]

Υπάρχει ένα περίεργο φαινόμενο που συμβαίνει στις παγωμένες λίμνες του κόσμου: Περίεργοι κύκλοι εμφανίζονται στο πάγο, και ορισμένοι πίστεψαν ότι ήταν η χειμερινή έκδοση των εξωγήινων αγρογλυφικών.

Ωστόσο, οι επιστήμονες έχουν εξηγήσει πρόσφατα ότι τα σχήματα είναι απλώς κύκλοι που δημιουργούνται από τον πάγο και ξεπηδούν από τις εκπομπές μεθανίου που δημιουργεί μια αυξανόμενη μάζα ζεστού νερού κάτω από την επιφάνεια.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε αυτά τα παιδιά να έχουν… σκοντάψει επάνω σε έναν τέτοιο κύκλο.

Φαίνεται σαν έναν κύκλο πάγου με την πρώτη ματιά, αλλά μετά από περαιτέρω έρευνα φαίνεται να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Εμείς ακόμα δεν έχουμε καμία εξήγηση.

Δείτε το βίντεο:

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

poker-interview-josheph-cheong-world-series-poker-main-event-pokernews

Joseph Cheong: «Πάντα έλεγα ότι θα αποσυρθώ στα 30 μου» (Συνέντευξη του επαγγελματία παίκτη πόκερ)

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο νεαρός Κορεάτης (μεγαλωμένος στην Αμερική) επαγγελματίας παίκτης πόκερ, Joseph Cheong  στο PokerNews, στην οποία αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την ζωή του, για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για τα δώρα που περιμένει από τον Άγιο Βασίλη: «Πάντα έλεγα ότι θα αποσυρθώ στα 30 μου» Ποιο είναι το αγαπημένο […]

greek-poker-cup-casino-loutraki

Διαγωνισμός για να Κερδίσετε 5 θέσεις στο ελληνικό τουρνουά πόκερ Greek Poker Cup

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) θέσεις για το ελληνικό τουρνουά πόκερ Greek Poker Cup, ένα από τα μεγαλύτερα Festival Poker στην Ελλάδα το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2013 στο Λουτράκι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Onsports Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):