Μυστική Πύλη Εξωγίηνων; – Ανεξήγητο φαινόμενο σε παγωμένη λίμνη [video]

Υπάρχει ένα περίεργο φαινόμενο που συμβαίνει στις παγωμένες λίμνες του κόσμου: Περίεργοι κύκλοι εμφανίζονται στο πάγο, και ορισμένοι πίστεψαν ότι ήταν η χειμερινή έκδοση των εξωγήινων αγρογλυφικών.

Ωστόσο, οι επιστήμονες έχουν εξηγήσει πρόσφατα ότι τα σχήματα είναι απλώς κύκλοι που δημιουργούνται από τον πάγο και ξεπηδούν από τις εκπομπές μεθανίου που δημιουργεί μια αυξανόμενη μάζα ζεστού νερού κάτω από την επιφάνεια.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε αυτά τα παιδιά να έχουν… σκοντάψει επάνω σε έναν τέτοιο κύκλο.

Φαίνεται σαν έναν κύκλο πάγου με την πρώτη ματιά, αλλά μετά από περαιτέρω έρευνα φαίνεται να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Εμείς ακόμα δεν έχουμε καμία εξήγηση.

Δείτε το βίντεο:

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

pancake with anthotiro cheese and honey Stelios Parliaros

Πάνκεϊκ με ανθότυρο και μέλι από τον Στέλιο Παρλιάρο

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο αγαπημένος μας Έλληνας ζαχαροπλάστης, μας προτείνει ένα υγιεινό σνακ για το πρωινό μας, το οποίο είναι πλούσιο σε ασβέστιο, πλούσιο σε μαγνήσιο και πλούσιο σε ψευδάργυρο. Και μας υπενθυμίζει πως είναι σίγουρα πολύ πιο light από τους λουκουμάδες! Πάμε να το φτιάξουμε και να τα απολαύσουμε μετά! Μερίδες:~16 κομμάτια | Προετοιμασία: […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τηλεόραση 40” από την Panasonic Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 4K Ultra HD τηλεόραση Panasonic 40 ιντσών DX600. Διοργάνωση διαγωνισμού: Panasonic Greece (panasonic.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 (11:30) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):