Διαγωνισμός για να κερδίσεις τριήμερα πακέτα διαμονής από το Ekdromi.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τρία πακέτα τριήμερης διαμονής για 2 άτομα σε Λευκάδα, Παραλία Κατερίνης και Σέρρες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ekdromi.gr (ekdromi.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

1ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο 5* ξενοδοχείο Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort στη Λευκάδα, για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

2ο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 5* ξενοδοχείο Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

3ο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 4* ξενοδοχείο Acropol Hotel στις Σέρρες, για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-mls-iqtalk-crystal-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το ελληνικό smartphone MLS iQTalk Crystal

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone MLS iQTalk Crystal, το κινητό που του υπαγορεύετε το μήνυμα σας κι αυτό το γράφει και το στέλνει εκεί που επιθυμείτε «μόνο» του! Διοργάνωση διαγωνισμού: RSO 91,7 Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε τα δώρα του διαγωνισμού, κάνοντας share αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα, από το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ktelthes.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 24 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):