Διαγωνισμός για να κερδίσεις τριήμερα πακέτα διαμονής από το Ekdromi.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τρία πακέτα τριήμερης διαμονής για 2 άτομα σε Λευκάδα, Παραλία Κατερίνης και Σέρρες.
Διοργάνωση διαγωνισμού: ekdromi.gr (ekdromi.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

1ο πακέτο περιλαμβάνει: διαμονή στο 5* ξενοδοχείο Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort στη Λευκάδα, για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

2ο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 5* ξενοδοχείο Mediterranean Village, στην Παραλία Κατερίνης για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

3ο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο 4* ξενοδοχείο Acropol Hotel στις Σέρρες, για 3 μέρες 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, από 01 Ιουλίου 2016 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 με εξαίρεση εορτές και αργίες και κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τηλεόραση 39” από την Expert Hellas

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τηλεόραση Blaupunkt BLA 39/210U, 39 ιντσών, Full HD, 100Hz. Διοργάνωση διαγωνισμού: Expert Hellas (expert-hellas.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 08 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

dolphin-smart-human-communication

Ιδιαίτερα ευφυή ζώα τα δελφίνια με υψηλή γνωστική ικανότητα

Τα δελφίνια ανήκουν αναμφίβολα στη κατηγορία των εξυπνότερων ζώων και μια νέα μελέτη του γονιδιώματος του ρινοδέλφινου αποκάλυψε ότι τα υδρόβια θηλαστικά μοιράζονται τελικά πολλά κοινά γονίδια με τον άνθρωπο. Συγκεκριμένα μπορούν να αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους στο καθρέφτη και να κατανοούν απλές ιδέες – μια ικανότητα που περιορίζεται στα πρωτεύοντα θηλαστικά όπως τον άνθρωπο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):