Grand Canyon: Γίγαντες και υπόγειες πόλεις [video]

Οι καλύτερες ενδείξεις για γίγαντες και υπόγειες πόλεις – εμφανίστηκαν της 5 Απριλίου του 1909 σε μία έκδοση της εφημερίδας The Arizona, με τίτλο Explorer GE Kinkaid, όταν εξερευνητές ανακάλυψαν μια τεράστια υπόγεια πόλη, ενώ έκαναν ράφτινγκ στον ποταμό Κολοράντο στο Grand Canyon.

Εξερευνώντας μια σήραγγα που απλώνεται «σχεδόν ένα μίλι υπόγεια,» βρήκαν μία πόλη, η οποία ήταν γεμάτη με δισκία σκαλισμένα με ιερογλυφικά, και ένα πέτρινο άγαλμα που μοιάζει με τον Βούδα.
Αλλά η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της αρχαίας κατοικίας ήταν οι γιγάντιες μούμιες που ήταν όλες τυλιγμένες σε ένα περίεργο ύφασμα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

scarlet-johansson-naked-pictures-compensation

Αποζημίωση 58.000 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον!

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €58.000 (ευρώ) καλείται να πληρώσει ως αποζημιώσει στην 27χρονη διεθνή ηθοποιό Γιόχανσον (Scarlett Johansson), ο χάκερ (hacker) που διέρρευσε στο διαδίκτυο (internet) γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει πριν από περίπου 1 (ένα) χρόνο και το FBI προχώρησε πριν από περίπου 2 (δύο) μήνες στη σύλληψη του […]

«Βόμβα» καθηγητή Harvard: Έχουμε Αγνοήσει Σημάδια Εξωγήινων

Μια δήλωση του αστροφυσικού και καθηγητή του Harvard Avi Loeb ότι η ανθρωπότητα έχει δεχθεί σημάδια εξωγήινης ύπαρξης και ζωής αλλά τα αγνόησε, έχει προκαλέσει αίσθηση. Όπως αναφέρει ο καθηγητής οι περίεργες εκλάμψεις που φτάνουν στη γη τα τελευταία χρόνια αποτελούν διαρροή από ένα τεράστιο πομπό προηγμένης τεχνολογίας που βρίσκεται στα βάθη του σύμπαντος.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):