Grand Canyon: Γίγαντες και υπόγειες πόλεις [video]

Οι καλύτερες ενδείξεις για γίγαντες και υπόγειες πόλεις – εμφανίστηκαν της 5 Απριλίου του 1909 σε μία έκδοση της εφημερίδας The Arizona, με τίτλο Explorer GE Kinkaid, όταν εξερευνητές ανακάλυψαν μια τεράστια υπόγεια πόλη, ενώ έκαναν ράφτινγκ στον ποταμό Κολοράντο στο Grand Canyon.

Εξερευνώντας μια σήραγγα που απλώνεται «σχεδόν ένα μίλι υπόγεια,» βρήκαν μία πόλη, η οποία ήταν γεμάτη με δισκία σκαλισμένα με ιερογλυφικά, και ένα πέτρινο άγαλμα που μοιάζει με τον Βούδα.
Αλλά η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή αυτής της αρχαίας κατοικίας ήταν οι γιγάντιες μούμιες που ήταν όλες τυλιγμένες σε ένα περίεργο ύφασμα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nordic-explorer-south-crete-geece

Συνεχίζονται οι έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στη νότια Κρήτη από το νορβηγικό πλοίο Nordic Explorer

 Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκε σήμερα το νορβηγικό ερευνητικό πλοίο Nordic Explorer που πραγματοποιεί έρευνες για κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, νότια της Κρήτης. Το πλοίο παρέμεινε έως τις 6.30 το απόγευμα στη Σούδα για λόγους ανεφοδιασμού και αλλαγής του πληρώματος. Στη Σούδα βρέθηκε και το συνοδευτικό πλοίο Thor Chaser, που ακολουθεί το Nordic […]

sony-xperia-p-dual-core-mobile-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone Sony Xperia P με οθόνη 4″ και κάμερα 8 MP, προσφορά της Sony Mobile

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Xperia P με οθόνη 4″ (ίντσες), επεξεργαστή στα 1000 MHz, κάμερα 8 MP και ραδιόφωνο, προσφορά της εταιρείας Sony Mobile Hellas. Διοργάνωση διαγωνισμού: Xblog Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):