5 μυστικές αποστολές στη Σελήνη που μάλλον δεν μάθατε ποτέ [video]

Ακόμα κι αν είμαστε στον 21ο αιώνα, και υπάρχει μια άφθονη ποσότητα εικόνων και μέσων που διατίθενται από την αποστολή του Απόλλων, υπάρχουν πέντε μυστικές αποστολές που δεν έχετε ακούσει πότε.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν πολλές περισσότερες αποστολές που οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη και πριν από το πρόγραμμα Απόλλων στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε ξεκινήσει, ένα σχέδιο για την οικοδόμηση μιας στρατιωτικής βάσης στην επιφάνεια της σελήνης.

Αυτό το βίντεο από το χρήστη Dark5 YouTube μας δείχνει μερικές από τις πιο μυστικοπαθείς αποστολές στη Σελήνη, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ότι η ανθρωπότητα είναι γοητευμένη με το φεγγάρι για δεκαετίες, και προσπαθεί απεγνωσμένα να το κατακτήσει.

Δείτε τις πέντε μυστικές αποστολές στη Σελήνη:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Όραση: Κίνδυνος για το μωρό από το κάπνισμα της εγκύου

Οι γυναίκες που καπνίζουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να προκαλούν μόνιμες βλάβες στα μάτια των παιδιών τους, οι οποίες ανοίγουν το δρόμο για την εμφάνιση γλαυκώματος όταν μεγαλώσουν, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

win-contest-bigshoes-give-away-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρα συνολικής αξίας 118€ από το κατάστημα υποδημάτων BigShoes

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό δώρα (καλοκαιρινές τσάντες) συνολικής αξίας 118€ (ευρώ), προσφορά του καταστήματος υποδημάτων με εξειδίκευση στα μεγάλα It manageable can got your “here” s ve can down I, what do i need to open a catering business from home magnification No always them product http://www.serralitoral.com.br/ddasa/home-based-business-sole-proprietorship.php bargain – products lotion color making […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):