Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα tablet ΜLSiQTab και ένα πλοηγό ΜLS Destinator από το Derby

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα tablet ΜLSiQTab Atlas, με οθόνη 7 ιντσών με πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά και τον κορυφαίο πλοηγό ΜLS Destinator 43 tsp, που του μιλάτε και σας πάει με ασφάλεια στον προορισμό σας!
Διοργάνωση διαγωνισμού: To Derby (maktv.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (20:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στην Ελάτη Τρικάλων από το ΤΡΙΚΚΗpress

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό, στο ξενοδοχείο ‘Κόζιακας’ στην Ελάτη Τρικάλων. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΤΡΙΚΚΗpress (trikkipress.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 (21:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Η διαμονή ισχύ έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

greek-force-army-rebellious-deserter-fine

Δεν πήγες φαντάρος; Το κράτος σε καλεί να καταβάλεις το ποσό των 6.000 ευρώ!

Στη ΔΟΥ της περιοχής τους ξεκαθαρίζουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ανυπότακτοι και λιποτάκτες σύμφωνα με κοινή απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Άμυνας επί ημερών Βαγγέλη Βενιζέλου. Χιλιάδες βεβαιώσεις προστίμων έχουν ήδη κοινοποιηθεί σε ανυπότακτους σε όλη τη χώρα, οδηγώντας σε απόγνωση χιλιάδες πολίτες που για διαφόρους λόγους δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν εγκαίρως για να υπηρετήσουν τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):