Τι είδε ο Ernst Muldashev στο Λαβύρινθο Κρήτης

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας πιστεύει ό, τι βλέπουν μόνο με τα φυσικά μάτια τους, αγνοώντας εντελώς τις πνευματικές σφαίρες.
Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να δούμε με τα φυσικά μάτια μας, βλέπουμε με το μυαλό μας.
Η επιστήμη, η θρησκεία και η εκπαίδευση έχουν πνίξει τη φαντασία μας. Υπάρχει μια «τυφλή» υπόφυση στο μέτωπό μας, ανάμεσα στα μάτια μας , που κατά την Ιατρική επιστήμη δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης.

Αυτό είναι το λεγόμενο Τρίτο Μάτι.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν το τρίτο μάτι, αλλά δεν μπορούμε να δούμε με αυτό. Για να μπορέσει κάποιος να δει μέσω αυτού χρειάζεται είτε να έχει το «χάρισμα», είτε να ασκηθεί για να μπορέσει να το ανοίξει. Τι βλέπεις μέσω του τρίτου οφθαλμού; Βλέπεις το αόρατο, το άυλο, το Ουράνιο.
Ernst Muldashev and the Labyrinth of Crete
Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα υπάρχουν αλλά δεν τα βλέπουμε. Αυτά τα βρήκαμε ότι υπάρχουν. Πόσα άλλα όμως δεν έχουμε βρει; Ας πάμε στον διάσημο Ρώσο οφθαλμίατρο και ερευνητή Ernst Muldashev. Επισκέφτηκε με επιστήμονες τον Λαβύρινθο της Κρήτης, ο οποίος χωρίζετε σε δυο αίθουσες και είδε ότι υπάρχουν σαρκοφάγοι ανοιγμένοι.

Σαρκοφάγους σήμερα δεν μπορούμε να κατασκευάσουμε. Μέσα σε 40 μέρες ο νεκρός εξαφανίζονταν μέσα στον σαρκοφάγο γι’ αυτό λέγετε και σαρκοφάγος (τρώει τις σάρκες) Τα πάντα όμως σύμφωνα και την κβαντική φυσική είναι ενέργεια. Έτσι το σώμα μέσα στον σαρκοφάγο μετατρέπετε σε άυλη σφαίρα. Αυτές τις βλέπαμε πρώτα με το τρίτο μάτι. Τώρα μπορούμε να τις φωτογραφίσουμε με ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.

Δείτε λοιπόν τον Ernst Muldashev μέσα στον λαβύρινθο να περιτριγυρίζεται από σφαίρες .
Ernst Muldashev and the Labyrinth of Crete
Αυτές τις σφαίρες οι πρόγονοι μας ήξεραν να τις χρησιμοποιούν είτε για να σηκώνουν μεγάλα βάρη, είτε να θεραπεύουν αρρώστιες κλπ. Κάθε σφαίρα αποτελείτε από 4 σφαίρες η μια μέσα στην άλλη.

Στο κέντρο σχηματίζουν σταυρό και από εδώ οι πρόγονοι μας βρήκαν τον αγκυλωτό σταυρό, γιατί έτσι είναι πράγματι όταν αυξηθούν σε όγκο οι άυλες μπάλες . Στην είσοδο του λαβύρινθου υπάρχουν Ντολμέν. Αυτά τα Ντολμέν έχουν την ικανότητα να σχηματίζουν ένα ηλεκτρικό γήινο πηνίο, το οποίο ήταν απαραίτητο για τα γενετικά πειράματα που γίνονταν στον λαβύρινθο.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

cleaning-lady-steals-train-sweden

Κλεμμένο τρένο με οδηγό καθαρίστρια «μπήκε» μέσα σε σπίτι [βίντεο]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη χώρα της Σουηδίας. Το περίεργο ατύχημα είχε για πρωταγωνίστρια μια καθαρίστρια και 1 (ένα) τρένο και συνέβη στη Στοκχόλμη. Η γυναίκα έκλεψε την αμαξοστοιχία και αργότερα η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να καταλήξει μέρος του τρένου μέσα σε ένα σπίτι! Η 23χρονη καθαρίστρια τα ξημερώματα της Τρίτης έκλεψε το τρένο […]

1 Comment

  1. Τα OD είναι μορφές ενέργειας απενσαρκωμένων όντων συνήθως ανθρώπων όχι όμως θετικά όντα συνήθως δολοφονημένων ανθρώπων σύμφωνα με την αρχαία μυθολογία της Μεσοποταμίας για την ύπαρξη χιλιάδων τέτοιων εκεί μέσα γίνονταν εγκληματικές δραστηριότητες .

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):