Υπολογίστε πόσα χρήματα πρέπει να αποταμιεύετε κάθε μέρα για να γίνετε εκατομμυριούχοι

Λένε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν απαραίτητα την ευτυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα λέγαμε όχι σε μερικά εκατομμύρια.

null
Σε περίπτωση που αναρωτιέστε με ποιον τρόπο θα μπορούσατε ποτέ να γίνετε εκατομμυριούχοι, η οικονομική ιστοσελίδα This is money, δημιούργησε ένα εργαλείο, το οποίο μπορεί να υπολογίσει πόσα χρήματα πρέπει να βάζετε στην άκρη κάθε μήνα, προκειμένου να πετύχετε τον στόχο σας.

Το μόνο που χρειάζεται να συμπληρώσετε είναι η ηλικία σας, τον μισθό σας και το επιτόκιο των αποταμιεύσεών σας και το εργαλείο μπορεί να σας πει σε πόσα χρόνια ακριβώς θα γίνετε εκατομμυριούχοι.
null
Μπορείτε να το δοκιμάσετε κι εσείς, αν και για εμάς στην Ελλάδα, το αποτέλεσμα μάλλον θα γράφει «Ποτέ» ή «Error».

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

spirit airlines gate agents fight for carry on bags

Επιβάτες της Spirit Airlines πιάνονται στα χέρια λόγω έξτρα χρέωσης αποσκευών

Το άγριο βίντεο συνέλαβε τρεις επιβάτες να επιτίθενται σε δύο υπαλλήλους της Spirit Airlines (εξαιρετικά χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία) που τους ζήτησαν να βεβαιωθούν ότι οι αποσκευές τους ήταν στο σωστό μέγεθος, πριν την επιβίβασή τους στην πτήση τους από το Ντιτρόιτ προς την Ατλάντα. Main Source: Nypost.com/2021/01/19/spirit-airlines-gate-agents-hurt-in-caught-on-video-attack/ | Permalink: Newsfeast.gr/blog/2021/01/22/spirit-airlines-gate-agents-fight-for-carry-on-bags/   Συνέβη και αυτό: Φοιτήτρια […]

Ο Jon Stewart του The Daily Show σχολιάζει τον νόμο SOPA

Ο παρουσιαστής Jon Stewart  της αμερικάνικης τηλεοπτικής εκπομπής The Daily Show σχολιάζει καυστικά τον νόμο παύσης της διαδικτυακής πειρατείας (Stop Online Piracy Act / SOPA), γνωστό επίσης ως H.R. 3261. Απολαύστε τον πετυχημένο σαρκαστικό σχολιασμό του όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):