Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ξανά με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά !

Katerina Stikoudi: Posing again swimsuit and distributes strokes.
Είναι μια πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα και οι πόζες της στο instagram είναι συχνά άκρως αποκαλυπτικές. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με πολύ γνωστή εταιρία εσωρούχων και μαγιό και για λογαριασμό της οποίας πραγματοποίησε μια καλοκαιρινή φωτογράφιση.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια εικόνα με το μαγιό της και ξεσήκωσε τον αντρικό πληθυσμό με το αψεγάδιαστο κορμί της.


src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

tei-epirus-students-qualifications-diploma

T.E.I. Ηπείρου: 5.000 στους 6.000 φοιτητές του ΤΕΙ Ηγουμενίτσας δεν πήραν πτυχίο!

Είναι από τα απίστευτα, που, όμως, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα! Από τους 6.000 (έξι χιλιάδες) φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, του παραρτήματος Ηγουμενίτσας, οι 5.000 (πέντε χιλιάδες) περίπου δεν κατάφεραν να πάρουν πτυχίο. Ελάχιστοι, δηλαδή, έλαβαν πτυχίο από τα 3 (τρία) τμήματα. Τώρα έχει μείνει ουσιαστικά 1 (ένα) τμήμα, αυτό των ξένων γλωσσών, στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας. […]

new york-new-years-eve-time-square-party

Celebrities: Είναι η Κέιτ Μπλάνσετ μια drag queen;

Αν δεν σας λέει κάτι το νεοϋορκέζικο μπαρ «Stonewall Inn», σας θυμίζουμε ότι πρόκειται για το περίφημο γκέι στέκι, απ΄όπου ξεκίνησε το 1969 αυτό που όλοι γνωρίζουμε σήμερα ως Gay Pride. Βρίσκεται στο Γκρίνουτις Βίλατζ στο Μανχάταν και το 2016 ανακηρύχθηκε σε Εθνικό Μνημείο, αφιερωμένο στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):