Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει ξανά με μαγιό και μοιράζει εγκεφαλικά !

Katerina Stikoudi: Posing again swimsuit and distributes strokes.
Είναι μια πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα και οι πόζες της στο instagram είναι συχνά άκρως αποκαλυπτικές. Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με πολύ γνωστή εταιρία εσωρούχων και μαγιό και για λογαριασμό της οποίας πραγματοποίησε μια καλοκαιρινή φωτογράφιση.

Η τραγουδίστρια μάλιστα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια εικόνα με το μαγιό της και ξεσήκωσε τον αντρικό πληθυσμό με το αψεγάδιαστο κορμί της.


src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

dourou-family-grandson-dur-killed-finance-minister-economics

ΣΟΚ για την οικογένεια Δούρου: Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου

Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur. Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη. Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου αντέδρασε. […]

internet-newsfeast

Celebrities: Oι αδερφές Kardashian στην πισίνα [photo]

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media. Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):