Θαύμα της Φύσης: Συναρπαστικές εικόνες από το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου που έχει το δικό του κλίμα!

Cave Hang Son Doong Vietnam
Αυτές οι εντυπωσιακές λήψεις δίνουν μία διαφορετική οπτική μέσα από το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου που κόβει την ανάσα.

Με την απόκοσμη πράσινη λάμψη μέσα σε ένα μυστικιστικό περιβάλλον, το σπήλαιο Han Son Doong στο Βιετνάμ μοιάζει σαν να βρίσκεται στην άκρη του κόσμου.

Το σπήλαιο, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει έναν ουρανοξύστη 40 ορόφων, είναι τόσο μεγάλο και «απομονωμένο» ώστε έχει το δικό του κλίμα, ενώ μέσα σε αυτό σχηματίζονται σύννεφα και ομίχλη. Για να το επισκεφτεί κανείς χρειάζεται αποθέματα δύναμης, καθώς απαιτείται ταξίδι μιάμισης μέρας μέσα από μια εκπληκτική ζούγκλα με βαθιά ποτάμια και άγρια φύση. Όλα αυτά μέχρι να φτάσεις στην είσοδο του κολοσσιαίου σπηλαίου. Οι περιπετειώδεις εξερευνητές πρέπει επίσης να περάσουν μέσα από το τρίτο μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου, τo Hang Ev.

Οι εντυπωσιακές λήψεις που δημοσιεύει η Daily Mail ελήφθησαν από τον ελβετό φωτογράφο Urs Zihlmann κατά τη διάρκεια του πενθήμερου ταξιδιού του στο Εθνικό Πάρκο Ke Bang, στην επαρχία Quang Binh, στο κεντρικό Βιετνάμ. Ο Zihlmann είχε πάει σε μια ειδική φωτογραφική περιήγηση του σπηλαίου με ακόμη 40 συναδέλφους του, αφού έμαθε για το συγκεκριμένο προορισμό από εικόνες που είδε στο National Geographic.

«Ήμουν πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να πάω σε μια ειδική, οργανωμένη περιήγηση του σπηλαίου. Καθώς πλησιάσαμε στην είσοδο, τα σύννεφα είχαν ανοδική πορεία από το σπήλαιο μέσα στο δάσος. Στέκεται σε ένα ολισθηρό έδαφος, σε ένα μεγάλο, σκοτεινό θάλαμο οπότε και αρχίζεις να συνειδητοποιείς πόσο καταπληκτικό είναι. Νιώθεις πολύ μικρός ως άνθρωπος σε αυτόν τον τεράστιο υπόγειο παράδεισο, έχει μια τέτοια απόκοσμη ομορφιά. Ένιωσα σαν να είμαι σε έναν άλλο κόσμο. Λιγότεροι άνθρωποι έχουν δει το εσωτερικό του Han Son Doong απ’ ό,τι έχουν σταθεί στην κορυφή του Έβερεστ. Είναι ένα θαύμα της φύσης στα καλύτερά του», δήλωσε ο φωτογράφος που έκανε τις εντυπωσιακές λήψεις.
Cave Hang Son Doong Vietnam
Cave Hang Son Doong Vietnam
Cave Hang Son Doong Vietnam
Cave Hang Son Doong Vietnam
Cave Hang Son Doong Vietnam
Cave Hang Son Doong Vietnam
Cave Hang Son Doong Vietnam

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

hippodrome-race-track-great-britain-winner

Η Βρετανή Amber Galligan κέρδισε κατά λάθος 430.000 ευρώ!

Το «αν έχεις τύχη διάβαινε» κολλάει  γάντι σε αυτό το περιστατικό! Η Amber Galligan από το Newcastle της Βρετανίας, έκανε το καλύτερο λάθος της ζωής της. Πόνταρε στον ιππόδρομο σε 2 (δύο) διαφορετικά άλογα από αυτά που της είχε πει ο πατέρας της με αποτέλεσμα να κερδίσει το ποσό των € 430.000 (ευρώ)! Ο πατέρας της μόλις ανακοινώθηκε […]

Samuel Paty islam radical in France. Emmanuel Macron statement

Ψέμα έφηβης οδήγησε στον αποκεφαλισμό του Σαμουέλ Πατί

Ο Σαμουέλ Πατί αποκεφαλίστηκε από 18χρονο Τσετσένο εξτρεμιστή του Ισλάμ, γιατί 13χρονη δεν ήθελε να μάθει ο πατέρας της για την αποβολή της από το σχολείο και το ψέμα της έγινε αφορμή ακραίας καμπάνιας διαμαρτυρίας που σκότωσε, στο προάστιο του Παρισιού Κονφλάν-Σεντ-Ονορίν (Yvelines),τον άτυχο καθηγητή Ιστορίας Samuel Paty. Το ψέμα που οδήγησε στον αποκεφαλισμό Δύο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):