Συνταγή που θα λατρέψετε: Πίτσα με μοτσαρέλα

pizza-mozzarella
Recipe you'll love: Pizza with mozzarella

Κάντε σήμερα κιόλας την πιο εύκολη συνταγή για πίτσα (pizza) που θα κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων! Δείτε τις οδηγίες για μια λαχταριστή συνταγή για αυθεντική Πίτσα με μοτσαρέλα (mozzarella).

Υλικά συνταγής

  • 1 πακέτο ζύμη για πίτσα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη λίγη κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτα για πίτσα
  • 2 μπάλες φρέσκια μοτσαρέλα
  • λάδι για τηγάνισμα
  • λίγο αλεύρι για το άνοιγμα του φύλου 

Παραλλαγές
Μαλακή φέτα
Άλειμμα πραλίνας
Σταγόνες σοκολάτας
Μαρμελάδα


Οδηγίες
Ξεπαγώνουμε τη ζύμη για πίτσα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
Βάζουμε σε μπολ το λάδι την ρίγανη το σκόρδο και λίγο αλάτι. Τα ανακατεύουμε.
Σε αλευρωμένο πάγκο απλώνουμε την ζύμη πίτσας. Με χοντρό πλάστη ανοίγουμε λίγο το φύλλο να γίνει πιο λεπτό.

Αλείφουμε με το μείγμα ελαιολάδου. Κόβουμε την μοτσαρέλα σε λεπτές φέτες. Απλώνουμε τις φέτες μοτσαρέλα στη ζύμη αφήνοντας λίγο κενό μεταξύ τους.
Ανοίγουμε λίγο και το δεύτερο φύλλο ζύμης με τον πλάστη, πασπαλίζοντας αλεύρι όποτε είναι αναγκαίο. Σκεπάζουμε τα υλικά με την ζύμη πίτσας. Πατάμε λίγο με τον πλάστη τα δυο γεμισμένα φύλλα. Με κουπ-πάτ μικρό κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια ζύμης γεμισμένα με μοτσαρέλα. Με πιρούνι πατάμε καλά περιμετρικά σφραγίζοντας το τυρί ανάμεσα στα δυο κομμάτια ζύμης.

Σε αντι-κολλητικό καυτό τηγάνι βάζουμε την πίτσα. Και με βρεγμένα δάχτυλα πιέζουμε λίγο την επιφάνεια. Αφήνουμε να ψηθεί για λίγα λεπτά και αναποδογυρίζουμε να ψηθεί κι από την άλλη.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

solgar-med-nutrition-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000 της Solgar

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000, της Solgar. Διοργάνωση διαγωνισμού: Med nutrition Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 23 Ιουλίου 2012 (19:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Med nutrition και κερδισε δωρο 10 (δέκα) μοναδικές συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000 […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):