Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα extraordinaire 3ήμερο ταξίδι στη Σέριφο από το Perrier

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια ξεχωριστή Extraordinaire τριήμερη εμπειρία στη Σέριφο! Το 3ήμερο περιλαμβάνει: Διαμονή στο ξενοδοχείο CocoaMat Eco Residences στην παραλία Βάγια της Σερίφου (2 διανυκτερεύσεις). Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 4 άτομα (Πειραιάς-Σέριφος-Πειραιάς). Πρωινό. Δείπνο δίπλα στην παραλία. Δείπνο σε δημοφιλές παραδοσιακό εστιατόριο.
Δραστηριότητα Καταδύσεις. Ιδιωτική μεταφορά από/προς το λιμάνι της Σερίφου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Perrier (perrier.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 11/07/2016 έως και 07/08/2016  και από 22/08/2016 έως και 30/09/2016. Η διαδικασία κρατήσεων τελείται υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

10 foods eliminate belly fat

Υγεία: Πρωταθλητές οι Έλληνες στην έλλειψη βιταμίνης D

Και ενώ η Άνοιξη και οι ηλιόλουστες ημέρες της έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, διάφορες μελέτες των τελευταίων χρόνων δείχνουν πως οι Έλληνες, περισσότερο ίσως από κάθε άλλο Ευρωπαίο, πάσχουν από έλλειψη βιταμίνης D, η οποία διαδραματίζει πολλαπλούς ρόλους στην προάσπιση της υγείας και της καλής λειτουργίας του οργανισμού μας.

Υγεία: Οικολογική μάσκα προσώπου με γανόδερμα για λαμπερό δέρμα !

Το επιστημονικό όνομα «Γανόδερμα» προέρχεται από τα αρχαία ελληνικά και σημαίνει «φωτεινό αστραφτερό δέρμα». Το θεραπευτικό αυτό μανιτάρι χρησιμοποιείτε στην παραδοσιακή Κινεζική ιατρική για πάνω από 4.000 χρόνια και είναι γνωστό σαν ο «Βασιλιάς των θαυματουργών βοτάνων».

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):