Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα extraordinaire 3ήμερο ταξίδι στη Σέριφο από το Perrier

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια ξεχωριστή Extraordinaire τριήμερη εμπειρία στη Σέριφο! Το 3ήμερο περιλαμβάνει: Διαμονή στο ξενοδοχείο CocoaMat Eco Residences στην παραλία Βάγια της Σερίφου (2 διανυκτερεύσεις). Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 4 άτομα (Πειραιάς-Σέριφος-Πειραιάς). Πρωινό. Δείπνο δίπλα στην παραλία. Δείπνο σε δημοφιλές παραδοσιακό εστιατόριο.
Δραστηριότητα Καταδύσεις. Ιδιωτική μεταφορά από/προς το λιμάνι της Σερίφου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Perrier (perrier.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί από 11/07/2016 έως και 07/08/2016  και από 22/08/2016 έως και 30/09/2016. Η διαδικασία κρατήσεων τελείται υπό την προϋπόθεση διαθεσιμότητας των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Τρίτη φτωχότερη χώρα η Ελλάδα – Ποιες είναι στις δύο πρώτες θέσεις

Τα μνημόνια διπλασίασαν το ποσοστό των νοικοκυριών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Τη σοβαρή επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης στην Ελλάδα καταδεικνύουν στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη στατιστική υπηρεσία της Ε.Ε. Σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα είναι η τρίτη φτωχότερη χώρα-μέλος της Ε.Ε.

playing-cards-free-found-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις χωρίς Κλήρωση μία τράπουλα και με δωρεάν την αποστολή

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό χωρίς κλήρωση 1 (μία) τράπουλα – χαρτοκοπτική με εντελώς δωρεάν την αποστολή. Διοργάνωση διαγωνισμού: Found Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε δώρο την τράπουλα του διαγωνισμού εγγραφείτε στο newsletter σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Found και κερδίστε, δώρο, χωρίς κλήρωση 1 (μία) τράπουλα – χαρτοκοπτική εντελώς δωρεάν, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):