Στην Ελλάδα το νέο πολυτελές SUV VW Touareg!

Ξεκίνησε να διατίθεται στη χώρα μας το νέο VW Touareg σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Kosmocar. Το νέο πολυτελές SUV, του οποίου η τιμή θα ξεκινάει από τα 83.000 ευρώ, ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε και στο νέο Passat, με έντονες γραμμές που το κάνουν να φαίνεται περισσότερο ογκώδες και φαρδύ. Στο εσωτερικό του […]

auto car news

Volkswagen_Touareg_2015_suv_cars_1600x1200(1)

Ξεκίνησε να διατίθεται στη χώρα μας το νέο VW Touareg σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Kosmocar. Το νέο πολυτελές SUV, του οποίου η τιμή θα ξεκινάει από τα 83.000 ευρώ, ενσωματώνει σχεδιαστικά στοιχεία που είδαμε και στο νέο Passat, με έντονες γραμμές που το κάνουν να φαίνεται περισσότερο ογκώδες και φαρδύ.

Volkswagen_Touareg_2015_suv_cars_1600x1200

Στο εσωτερικό του κυριαρχεί, όπως ήταν αναμενόμενο η ποιότητα και η πολυτέλεια, ενώ και στον τομέα του κινητήρα έχει επιλεχθεί ένα σύνολο άκρως αποδοτικό. Συγκεκριμένα, κάτω από το καπό του νέου Touareg βρίσκεται ο V6 πετρελαιοκινητήρας TDI των 3.000 κ.εκ. με απόδοση 262 ίππων στις 4.000σαλ και μέγιστη ροπή στα 580Nm, από τις 1.750 σ.α.λ., αριθμοί που μεταφράζονται σε επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα στα 220 χλμ./ώρα. Επίσης, ο κινητήρας του συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα και έτσι το μεγάλο SUV της VW καταναλώνει μόλις 6,9 λίτρα ανά 100 χλμ., σύμφωνα με τον κατασκευαστή, εκπέμποντας στο περιβάλλον 180 γρ. CO2 /χλμ. και τηρώντας έτσι τις αυστηρές προδιαγραφές Euro6.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για τα χρήματα που παίρνει

Που μένει στον Άγιο Δομίνικο; Πόσα χρήματα παίρνει; Πως είναι η υγιεινή των παικτών. Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά. Με συνέντευξή του στο Down Town, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Survivor, όπως το που μένει, το μέγεθος της αμοιβής του, αλλά και την υγιεινή των παικτών.

lance-armstrong-golden-olympic-medal-winner

Η ΔΟΕ αφαίρεσε το Ολυμπιακό μετάλλιο και τους τίτλους του Γύρου της Γαλλίας από τον ποδηλάτη Lance Armstrong

Όπως, λίγο πολύ αναμενόταν, η ΔΟΕ (Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή), προχώρησε στην αφαίρεση από το Λανς Άρμστρονγκ (Lance Armstrong) του χάλκινου μεταλλίου που είχε κερδίσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Η ΔΟΕ ενήργησε μετά την απόφαση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) να τιμωρήσει τον Αμερικανό ποδηλάτη με ισόβιο αποκλεισμό από τους αγώνες και να ακυρώσει […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):