Παράξενα: Το μυστήριο του ανθρώπου-τράγου

The human-goat mystery
Οι αστικοί μύθοι για μυστηριώδη και τρομακτικά πλάσματα υπάρχουν εδώ και γενιές. Θα μπορούσαν αυτοί οι αστικοί μύθοι να έχουν βάση στην πραγματικότητα;Αυτό αναρωτιούνται οι άνθρωποι στο Μέριλαντ εδώ και δεκαετίες για το περίεργο πλάσμα με κέρατα και μορφή κατσίκας και σώμα άνδρα που επισημάνθηκε για πρώτη φορά στο Μέριλαντ το 1957.
Από τότε ο θρύλος του Ανθρώπου-τράγου (Goatman) έχει κυκλοφορήσει και οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί όπως και ένας άνδρας από το Κεντάκι, Τεξάς και το Ουισκόνσιν που είδαν αυτό το πλάσμα.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, είχε κατηγορηθεί για θανάτους 14 πεζοπόρων. Και ειπώθηκε ότι το πλάσμα έκοψε τα θύματά του σε κομμάτια, ενώ ούρλιαζε τρομακτικά.
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Άνθρωπος-τράγος είναι ένα υβρίδιο που δημιουργήθηκε από έναν επιστήμονα που ονομάζεται Stephen Fletcher.
Για την ιστορία ο ίδιος επέλεξε να συνδυάσει το DNA από ένα κατσικάκι με ενός ανθρώπου, ενώ εργάζονται σε κρατικές εγκαταστάσεις. Λεπτομέρειες για το πώς δραπέτευσε το πλάσμα είναι άγνωστες.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έχουν ακουστεί και γίνει σχετικά με τον θρυλικό Άνθρωπο-τράγο:
src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

nordic-explorer-south-crete-geece

Συνεχίζονται οι έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στη νότια Κρήτη από το νορβηγικό πλοίο Nordic Explorer

 Στο λιμάνι της Σούδας βρέθηκε σήμερα το νορβηγικό ερευνητικό πλοίο Nordic Explorer που πραγματοποιεί έρευνες για κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου, νότια της Κρήτης. Το πλοίο παρέμεινε έως τις 6.30 το απόγευμα στη Σούδα για λόγους ανεφοδιασμού και αλλαγής του πληρώματος. Στη Σούδα βρέθηκε και το συνοδευτικό πλοίο Thor Chaser, που ακολουθεί το Nordic […]

win-contest-madamefigaro-guess-watches-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 ρολόγια από τη νέα συλλογή Guess

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) ρολόγια, κλασικοί χρονογράφοι από τη νέα συλλογή Guess. Διοργάνωση διαγωνισμού: Madame Figaro (MadameFigaro.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο και κερδισε το δωρο του διαγωνισμού.   Αναλυτικά τα δώρα του διαγωνισμού Στην κλήρωση θα αναδειχθούν 3 (τρεις) τυχεροί νικητές […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):