Παράξενα: Το μυστήριο του ανθρώπου-τράγου

The human-goat mystery
Οι αστικοί μύθοι για μυστηριώδη και τρομακτικά πλάσματα υπάρχουν εδώ και γενιές. Θα μπορούσαν αυτοί οι αστικοί μύθοι να έχουν βάση στην πραγματικότητα;Αυτό αναρωτιούνται οι άνθρωποι στο Μέριλαντ εδώ και δεκαετίες για το περίεργο πλάσμα με κέρατα και μορφή κατσίκας και σώμα άνδρα που επισημάνθηκε για πρώτη φορά στο Μέριλαντ το 1957.
Από τότε ο θρύλος του Ανθρώπου-τράγου (Goatman) έχει κυκλοφορήσει και οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί όπως και ένας άνδρας από το Κεντάκι, Τεξάς και το Ουισκόνσιν που είδαν αυτό το πλάσμα.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, είχε κατηγορηθεί για θανάτους 14 πεζοπόρων. Και ειπώθηκε ότι το πλάσμα έκοψε τα θύματά του σε κομμάτια, ενώ ούρλιαζε τρομακτικά.
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Άνθρωπος-τράγος είναι ένα υβρίδιο που δημιουργήθηκε από έναν επιστήμονα που ονομάζεται Stephen Fletcher.
Για την ιστορία ο ίδιος επέλεξε να συνδυάσει το DNA από ένα κατσικάκι με ενός ανθρώπου, ενώ εργάζονται σε κρατικές εγκαταστάσεις. Λεπτομέρειες για το πώς δραπέτευσε το πλάσμα είναι άγνωστες.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έχουν ακουστεί και γίνει σχετικά με τον θρυλικό Άνθρωπο-τράγο:
src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

chuck-norris-bridge-slovakia-newsfeast

Ο Τσακ Νόρις γίνεται γέφυρα για να συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία!

Μία πεζογέφυρα, η οποία θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και πρόκειται να κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα, ενδέχεται να φέρει το όνομα του περιβόητου Αμερικανού πρωταγωνιστή ταινιών δράσης Τσακ Νόρις, όπως προκύπτει από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα. Η υποψηφιότητα του ονόματος του Τσακ Νόρις (Chuck Norris) έως σήμερα έχει συγκεντρώσει […]

Οι τροφές χωρίς γλουτένη έχουν τοξικά μέταλλα – Τι βρήκαν οι επιστήμονες [video]

Η διατροφή χωρίς γλουτένη, οι τροφές χωρίς σιτάρι έχουν αποκτήσει τεράστια δημοφιλία τα τελευταία χρόνια. Οι γιατροί συστήνουν συνήθως σε άτομα με κοιλιοκάκη να καταναλώνουν τροφές χωρίς γλουτένη, επειδή ο οργανισμός τους δεν μπορεί να αφομοιώσει τη γλουτένη.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):