Παράξενα: Το μυστήριο του ανθρώπου-τράγου

Παράξενα: Το μυστήριο του ανθρώπου-τράγου

The human-goat mystery
Οι αστικοί μύθοι για μυστηριώδη και τρομακτικά πλάσματα υπάρχουν εδώ και γενιές. Θα μπορούσαν αυτοί οι αστικοί μύθοι να έχουν βάση στην πραγματικότητα;Αυτό αναρωτιούνται οι άνθρωποι στο Μέριλαντ εδώ και δεκαετίες για το περίεργο πλάσμα με κέρατα και μορφή κατσίκας και σώμα άνδρα που επισημάνθηκε για πρώτη φορά στο Μέριλαντ το 1957.
Από τότε ο θρύλος του Ανθρώπου-τράγου (Goatman) έχει κυκλοφορήσει και οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί όπως και ένας άνδρας από το Κεντάκι, Τεξάς και το Ουισκόνσιν που είδαν αυτό το πλάσμα.
Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, είχε κατηγορηθεί για θανάτους 14 πεζοπόρων. Και ειπώθηκε ότι το πλάσμα έκοψε τα θύματά του σε κομμάτια, ενώ ούρλιαζε τρομακτικά.
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι ο Άνθρωπος-τράγος είναι ένα υβρίδιο που δημιουργήθηκε από έναν επιστήμονα που ονομάζεται Stephen Fletcher.
Για την ιστορία ο ίδιος επέλεξε να συνδυάσει το DNA από ένα κατσικάκι με ενός ανθρώπου, ενώ εργάζονται σε κρατικές εγκαταστάσεις. Λεπτομέρειες για το πώς δραπέτευσε το πλάσμα είναι άγνωστες.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έχουν ακουστεί και γίνει σχετικά με τον θρυλικό Άνθρωπο-τράγο:
src src src

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):