Υγεία: 6 λόγοι για να κοιμάστε γυμνές

siesta-nap-noonday-sleep-good-for-health

Γδυθείτε, πέστε στο κρεβάτι και αγκαλιάστε  τα σεντόνια. Ναι σωστά ακούσατε, έφτασε η στιγμή να πετάξετε μακριά τις πυτζάμες και τα εσώρουχα και να κοιμηθείτε όπως σας γέννησε η μαμά σας. Έρευνες δείξανε ότι όταν οι γυναίκες κοιμούνται γυμνές, είναι ευεργετικό για την υγεία τους. Παρακάτω θα μάθετε τους λόγους που πρέπει να κοιμάστε χωρίς ρούχα.

1. Προστατεύετε τον κόλπο σας

Τα εσώρουχα δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για τα βακτήρια τα οποία προκαλούν λοιμώξεις. Αν όμως, κοιμηθείτε γυμνές ο κόλπος αερίζεται και έτσι παραμένει υγιής και καθαρός. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια δήλωσαν στο medicaldaily ότι όσες γυναίκες κοιμούνται χωρίς εσώρουχα, διατηρούν υγιή τη χλωρίδα του κόλπου.

2. Ξεκουράζεστε καλύτερα

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό στον ύπνο είναι ένα άνετο κρεβάτι, στην πραγματικότητα αυτό που παίζει ρόλο είναι το περιβάλλον. Ενώ κοιμάστε, το σώμα σας ρίχνει σταδιακά τη θερμοκρασία του, όμως αν είστε βαριά ντυμένες, μπορεί να διαταράξετε αυτή τη διαδικασία. Όταν κοιμάστε γυμνές, βοηθάτε τη θερμοκρασία του σώματος να παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα.

3. Μένετε για πάντα νέες

Ποιες κρέμες και οροί αντιγήρανσης; Όλα είναι μάταια εφόσον δεν κοιμάστε γυμνές. Και αυτό γιατί όταν η θερμοκρασία είναι δροσερή κατά τη διάρκεια του ύπνου, παράγονται  η μελατονίνη και η αυξητική ορμόνη, οι οποίες έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες. Από την άλλη μεριά ένα ζεστό περιβάλλον εμποδίζει την απελευθέρωση τους, γιατί οι ορμόνες λειτουργούν καλύτερα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και έτσι επιτρέπουν στον οργανισμό να αναγεννηθεί.

4. Χάνετε βάρος

Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση του στρες, που με τη σειρά του αυξάνει το λίπος στην κοιλιά. Επίσης, όταν κοιμάστε γυμνές μειώνεται η παραγωγή της κορτιζόλης ή διαφορετικά ορμόνη του στρες, η οποία αυξάνει τα επίπεδα της όρεξης και σας οδηγεί σε υπερφαγία.

5. Κάνετε καλύτερο σεξ

Όταν εσείς και ο σύντροφος κοιμάστε γυμνοί, απελευθερώνεται η ορμόνη της αγάπης, η ωκυτοκίνη, η οποία διεγείρει τις αισθήσεις και αυξάνει τη σεξουαλική διάθεση. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι όσα ζευγάρια κοιμούνται χωρίς εσώρουχα, νιώθουν μεγαλύτερη οικειότητα και η σχέση τους είναι πιο ευτυχισμένη, σε σύγκριση με τα ζευγάρια που φοράνε τις πιτζάμες τους.

6. Αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση

Μπορεί ήδη να νιώθετε πολύ σέξι, αν όμως επιχειρήσετε να κοιμηθείτε γυμνές, θα αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το σώμα σας. Λειτουργείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στους γύρω σας.

 src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα MLS iQ Talk S8 από το Dr. Tech

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone MLS iQ Talk S8. Διοργάνωση διαγωνισμού: Dr. Tech (doctortech.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το MLS iQTalk S8® με εκπληκτική οθόνη αφής 5” HD IPS (1280×720), βάρος μόλις 124γρ, μοναδικό design, […]

china-air-pollution

Το Πεκίνο βάζει λουκέτο σε 2.500 επιχειρήσεις το τρέχον έτος για την καταπολέμηση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Το Πεκίνο σχεδιάζει να κλείσει 2.500 μικρές ρυπογόνες επιχειρήσεις φέτος στο πλαίσιο των προσπαθειών να περιορίσει την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία είναι και μείζον θέμα για την Κίνα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Τέσσερις συνοικίες στην πρωτεύουσα, όπου τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης έσπασαν κάθε ρεκόρ φέτος το χειμώνα, θα πρέπει να προχωρήσουν στο κλείσιμο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):