Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα εργονομικό TabletPillow από το Cool Home

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το απίθανο TabletPillow της Bosign, ένα μαξιλάρι ειδικά διαμορφωμένο για χρήση και μεταφορά tablets και smartphones! Επίσης χρησιμοποιείται και σαν βάση για το tablet ώστε να το κρατά σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση, χωρίς να το κρατάτε!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Cool Home (coolhome.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

MLS-iQTab-King-black-greek-tablet-techblog-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το ελληνικό tablet MLS iQTab King από το Techblog

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) αλουμινένιο tablet MLS iQTab King με οθόνη αφής 7″ (ιντσών), τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB και Android 4.1 Jelly Bean, καθώς και με τις προεγκατεστημένες εφαρμογές Talk & Εmail και Τalk & Post. Διοργάνωση διαγωνισμού: Techblog (techblog.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμός (έως και): Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 (22:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα iPhone 6s από τα iFarmakeia

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone iPhone 6s και δωροεπιταγές από τα Public και τα Ticket Restaurant. Διοργάνωση διαγωνισμού: iFarmakeia (ifarmakeia.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 (13:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):