Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα smartphone και ένα tablet MLS από το Tromaktiko

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone MLS iQTalk Color Mini και ένα tablet MLS iQTab Atlas.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Tromaktiko (tro-ma-ktiko.blogspot.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

To MLS iQTalk Color Mini διαθέτει οθόνη αφής 4.5”, τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3 GHz, συνδεσιμότητα 3G, πίσω κάμερα 8ΜΡ με φλας και μπροστινή κάμερα 2ΜΡ. Με Android 5.1 και ενσωματωμένο τις μοναδικές λειτουργίες της MLS, το MLS iQTalk Color Mini θα γίνει το νέο σου κινητό!

Το MLS iQTab Atlas με οθόνη αφής LCD 7” και τετραπύρηνο επεξεργαστή με 1GB RAM! Η πίσω κάμερα στηρίζεται σε σύγχρονο αισθητήρα στα 5MP, ενώ η front-facing κάμερα 1MP θα κάνει τις βίντεοκλήσεις παιχνιδάκι! Οι αποκλειστικές λειτουργίες φωνητικών εντολών MLS θα αλλάξουν τον τρόπο που εργάζεσαι, επικοινωνείς και ψυχαγωγείσαι σε καθημερινή βάση.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Οι τρεις βασικές παραλλαγές του πόκερ και όλες οι λεπτομέρειες για να διαλέξεις όποιο σου ταιριάζει!

Οι βασικές κατηγορίες με τις οποίες μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε τις παραλλαγές του πόκερ είναι επί της ουσίας τρεις. Είναι 1.τα παιχνίδια ανοιχτών φύλλων, 2.τα παιχνίδια «στηριγμάτων» και  3.τα παιχνίδια με αλλαγές φύλλων. 1.Παιχνίδια ανοιχτών φύλλων (community card games) Σε αυτή την κατηγορία μπαίνουν όλα τα παιχνίδια στα οποία οι παίκτες προσπαθούν να κάνουνε τον καλύτερο συνδυασμό φύλλων με τα κλειστά […]

nose_face_metric

Που οφείλεται το μέγεθος και το σχήμα της μύτης μας;

Μπορεί να κατηγορούμε τους γονείς μας για τη μύτη μας, αλλά το μέγεθος και το σχήμα της έχει πιο βαθιές ρίζες. Συγκεκριμένα οι γιατροί απέδειξαν ότι η μύτη προσαρμόζεται στο κλίμα της περιοχής που γεννιόμαστε. Συγκεκριμένα η μύτη δεν χρησιμοποιείται μόνο για όσφρηση και αναπνοή, αλλά παίζει και τον ρόλο του φίλτρου για τον αέρα που φθάνει στους πνεύμονες.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):