Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ταξίδι στην πόλη του νικητή του Champions League 2016 από την Paysafecard

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ταξίδι στην πόλη του νικητή του Champions League 2016, για 2 άτομα, με δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Paysafecard (paysafecard.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το ταξίδι περιλαμβάνει μετάβαση και επιστροφή από την Αθήνα (Economy Class) για 2 άτομα, δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο (4 αστέρων), καθώς και μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στην πόλη του νικητή του Champions League 2016. Το ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθεί έως τις 30/09/2016.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

factory-outlet-folli-follie-valentines-day-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσετε ένα υπέροχο δαχτυλίδι Folli Follie από τα Factory Outlet

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) υπέροχο δαχτυλίδι Folli Follie, από τα Factory Outlet. Διοργάνωση διαγωνισμού: Factory Outlet Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας share αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Factory Outlet και κερδισε δώρο ένα υπέροχο δαχτυλίδι Folli Follie.   Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Διαγωνισμός για να κερδίσεις έναν γωνιακό καναπέ από τον Μαρμαρίδης Έπιπλα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό έναν γωνιακό καναπέ, μοντέλο Chrysa, αξίας 790 ευρώ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μαρμαρίδης Έπιπλα (marmaridis.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):