Διαγωνισμός για να κερδίσεις τριήμερες διακοπές σε Τήνο και Μύκονο από το Trippy.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τριήμερες διακοπές (2 διανυκτερεύσεις στην Τήνο) για 2 άτομα σε Τήνο και Μύκονο!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Trippy.gr (trippy.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Περιλαμβάνονται:
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια 2 ατόμων από Ραφήνα για Τήνο με επιστροφή.
Δύο διανυκτερεύσεις σε Standard Studio στο Porto Vidali Studios στην Τήνο.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Τήνο για Μύκονο με επιστροφή. Επιλογή του νικητή της επίσκεψή του στη Μύκονο την ημέρα ή την νύχτα.
Επίσης επιλογή ημερομηνίας ταξιδιού, κατόπιν διαθεσιμότητας στο Porto Vidali Studios. Εξαιρείται η περίοδος 15 Ιουλίου – 30 Αυγούστου και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-media-strom-electric-blanket-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 20 Ηλεκτρικές Κουβέρτες Keep Warm αξίας 124€

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 20 (είκοσι) ηλεκτρικές κουβέρτες Keep Warm αξίας 124€ (ευρώ), από την εταιρεία Media Strom, γιατί ο ύπνος είναι ζωή! Διοργάνωση διαγωνισμού: Media Strom Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε τα δώρα του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Media Strom και κερδισε δώρο 20 […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα διήμερο στην Ικαρία από το Athenstimeout

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα μοναδικό διήμερο στην Ικαρία, σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Karras Star. Διοργάνωση διαγωνισμού: Athenstimeout (athenstimeout.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):