Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα iPhone SE από το Delikaris Sport

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Apple iPhone SE 16GB Gold.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Delikaris Sport (delikaris-sport.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Με οθόνη Retina ανάλυσης 1136×640, επεξεργαστή A9 με συνεπεξεργαστή κίνησης M9, 2 GB RAM και κάμερα iSight στα 12 MP με υποστήριξη μάλιστα Live Photos και εγγραφή 4K βίντεο, το iPhone SE θα εξελιχθεί στο πιο απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς σου!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις iPad, iPhone ή φωτογραφική μηχανή Sony από το Fa

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα iPad Air 2 WiFi & Cellular (16GB), ένα iPhone 6 (16GB) ή μια φωτογραφική μηχανή Sony DSC WX 500. Διοργάνωση διαγωνισμού: Fa Feel Fantastic (int.fa.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 16 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

dad-t-shirt-mommy-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 t-shirt με στάμπες για περήφανους μπαμπάδες!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) αντρικό t-Shirt με θεματολογία μόνο για μπαμπάδες! Οι τυχεροί που θα κερδίσουν θα είναι 5 (πέντε). Φυσικά, μπορούν να συμμετέχουν και μαμάδες που θα κερδίσουν το t-shirt και θα το κάνουν δώρο! Διοργάνωση διαγωνισμού: First time mommy Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 09 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):