Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή με αυτοκίνητο στην Πιερία από το DRIVE Rent a Car

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) στο Poseidon Palace Hotel στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, σε συνδυασμό με δωρεάν ενοικίαση αυτοκινήτου για τις μετακινήσεις σας!
Διοργάνωση διαγωνισμού: DRIVE  Rent a Car (drive-hellas.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 14 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Η διαμονή ισχύει από 16 Μαΐου έως 20 Ιουνίου ή από 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Οκτωβρίου 2016 και κατόπιν διαθεσιμότητας. Το ξενοδοχείο βρίσκετε στις ακτές της Λεπτοκαρυάς, 3 χλμ. από το κέντρο, με φόντο το μυθικό βουνό του Ολύμπου.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

egyptians-summer-sex-experts

Οι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ μόνο το καλοκαίρι! Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

Κόντρα σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία των ερευνητών, μια νέα αποκάλυψη, έρχεται να μας δώσει μια απολύτως σαφή εικόνα της σεξουαλικής ζωής των Αιγυπτίων κατά την αρχαιότητα: Έκαναν σεξ κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Παρά το γεγονός, πως οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρνητική επίπτωση στα επίπεδα της λίμπιντο, αλλά […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις αντιηλιακά από το PharmacyLab

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πακέτο αντιηλιακής προστασίας Intermed Luxurious. Διοργάνωση διαγωνισμού: PharmacyLab (pharmacylab.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):