Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Πήλιο από το My Market

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Iakovakis Suites & Spa και ένα γεύμα στο εστιατόριο “Το Κουκούλι” στο μαγευτικό Πήλιο!
Διοργάνωση διαγωνισμού: My Market (mymarket.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 02 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

 

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

marc-ecko-ladies-purple-strap-beauty-bazaar-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ρολόι Marc Ecko ladies με μωβ λουράκι και κρύσταλλα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ρολόι χειρός Marc Ecko ladies με μοβ λουράκι και κρύσταλλα, για να ανανεώσει και να φωτίσει τις εμφανίσεις σου, αξίας 240€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty bazaar Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το λαμπερό ρολόι του διαγωνισμού επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής   Λεπτομέρειες […]

illegal-cigarettes-police-piraeus

ΣΔΟΕ: Εντόπισε και κατάσχεσε 700.000 λαθραία τσιγάρα στο λιμάνι του Πειραιά

Υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ εντόπισαν και κατέσχεσαν 700.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε εμπορευματοκιβώτιο στο Λιμάνι του Πειραιά. Τα λαθραία τσιγάρα προέρχονταν από το Ντουμπάι (Dubai) και ήταν δηλωμένα ως εμπόρευμα υποδημάτων (1295 χαρτοκιβώτια). Οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται περίπου στο ποσό των 2.300.000 ευρώ. src Πατήστε Like και διαδώστε το:

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):