Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Ποδήλατο Ideal από το Exodos24

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Ποδήλατο Ideal Moovic.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Exodos24 (exodos24.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 2 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το Ideal Moovic ανήκει στα ποδήλατα trekking της Ideal και διαθέτει αλουμινένιο σκελετό τύπου 6061, εμπρόσθια ανάρτηση και τροχούς 28 ιντσών. Οι 21 ταχύτητες από τη Shimano θα σας βοηθήσουν να κάνετε χαλαρές βόλτες τόσο στην πόλη όσο και σε βατούς χωματόδρομους.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια παλέτα σκιών MAC από την Johanna Vossou

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια παλέτα σκιών MAC της επιλογής σας με 9 αποχρώσεις! Διοργάνωση διαγωνισμού: Johanna Vossou – Professional Make up Artist Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 02 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια αποτριχωτική μηχανή από την Panasonic Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια γυναικεία αποτριχωτική νέας γενιάς Panasonic ES-ED92 και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση! Διοργάνωση διαγωνισμού: Panasonic Greece (panasonic.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):