Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Ποδήλατο Ideal από το Exodos24

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Ποδήλατο Ideal Moovic.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Exodos24 (exodos24.com)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 2 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Το Ideal Moovic ανήκει στα ποδήλατα trekking της Ideal και διαθέτει αλουμινένιο σκελετό τύπου 6061, εμπρόσθια ανάρτηση και τροχούς 28 ιντσών. Οι 21 ταχύτητες από τη Shimano θα σας βοηθήσουν να κάνετε χαλαρές βόλτες τόσο στην πόλη όσο και σε βατούς χωματόδρομους.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Vision Plus

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Vision Plus. Διοργάνωση διαγωνισμού: Κατάστημα Οπτικών Vision Plus (vision-plus.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

patience-stone-atiq-rahimi-diastixo-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 αντίτυπα από το βραβευμένο μυθιστόρημα του Ατίκ Ραχιμί «Η πέτρα της υπομονής»

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) αντίτυπα από το μυθιστόρημα του Ατίκ Ραχιμί «Η πέτρα της υπομονής», το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Goncourt και μεταφράστηκε σε 30 (τριάντα) γλώσσες. Διοργάνωση διαγωνισμού: Diastixo.gr, Εκδόσεις Ψυχογιός. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, εδώ και κάντε like σε αυτήν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):