Ταϊλάνδη: Η θάλασσα των κόκκινων λωτών !

Nong Han Kumphawapi red lotus lake at Thailand

Η λίμνη Nong Han Kumphawapi βρίσκεται στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, βόρεια της πόλης Kumphawapi, και περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το Udon Thani. Οι ντόπιοι την αποκαλούν «Talay Bua Daeng», που σημαίνει «Η θάλασσα των κόκκινων λωτών».

Κάθε χρόνο από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, στην επιφάνεια των 8.000 στρεμμάτων της λίμνης εκατομμύρια ροζ λωτοί ανθίζουν δημιουργώντας ένα εξαιρετικό θέαμα.

Η τέλεια στιγμή για να το απολαύσει κανείς είναι το πρωί όταν τα λουλούδια ανοίγουν πλήρως, με τους τουρίστες να κάνουν βόλτα με βάρκες για να θαυμάσουν το τοπίο.

Η Nong Han Kumphawapi είναι μια λίμνη πολύ ρηχή, με μέσο βάθος μόλις ένα μέτρο. Είναι η κύρια πηγή του ποταμού Pao, ενώ το νερό της είναι γλυκό, αποτελώντας πηγή ζωής και εργασίας για τους ανθρώπους της επαρχίας Udon Thani.

src src src src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

hawaiian-tropic-greece-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ταξίδι στη Μύκονο και 30 σετ προϊόντων Hawaiian Tropic

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ταξίδι στη Μύκονο, το οποίο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Μύκονο, καθώς και 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (αστέρων)! Ακόμα στο διαγωνισμό με τίτλο “Baywords”, 30 (τριάντα) τυχερές θα κερδίσουν 1 (ένα) σετ προϊόντων Hawaiian Tropic για να περάσουν το καλοκαίρι τους πλήρως προστατευμένες! Διοργάνωση διαγωνισμού: Energizer Ελλάς Α.Ε. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):