Ταϊλάνδη: Η θάλασσα των κόκκινων λωτών !

Nong Han Kumphawapi red lotus lake at Thailand

Η λίμνη Nong Han Kumphawapi βρίσκεται στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, βόρεια της πόλης Kumphawapi, και περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το Udon Thani. Οι ντόπιοι την αποκαλούν «Talay Bua Daeng», που σημαίνει «Η θάλασσα των κόκκινων λωτών».

Κάθε χρόνο από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, στην επιφάνεια των 8.000 στρεμμάτων της λίμνης εκατομμύρια ροζ λωτοί ανθίζουν δημιουργώντας ένα εξαιρετικό θέαμα.

Η τέλεια στιγμή για να το απολαύσει κανείς είναι το πρωί όταν τα λουλούδια ανοίγουν πλήρως, με τους τουρίστες να κάνουν βόλτα με βάρκες για να θαυμάσουν το τοπίο.

Η Nong Han Kumphawapi είναι μια λίμνη πολύ ρηχή, με μέσο βάθος μόλις ένα μέτρο. Είναι η κύρια πηγή του ποταμού Pao, ενώ το νερό της είναι γλυκό, αποτελώντας πηγή ζωής και εργασίας για τους ανθρώπους της επαρχίας Udon Thani.

src src src src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η αρχαιότερη υπόγεια εκμετάλλευση μαρμάρου στην σύγχρονη Ελλάδα

Πρόκειται για το μοναδικό υπόγειο λατομείο μαρμάρου στον ευρύτερο χώρο της Λαυρεωτικής. Μάλλον πρόκειται για το παλαιότερο υπόγειο λατομείο μαρμάρου στην Ελλάδα στην σύγχρονη εποχή, το οποίο διανοίχτηκε στις  αρχές του 20ού αι. και λειτούργησε κατά διαστήματα από τότε ως τις αρχές του 1970.

embezzled-real-money-priests-greece

Υπεξαίρεσαν 690.000 ευρώ μέσα σε έξι μήνες δύο ιερείς από τα Φάρσαλα

Ποσό ύψους € 690.000 (ευρώ) υπεξαίρεσαν 2 (δύο) ιερείς ηλικίας 36 (τριάντα έξι) και 38 (τριάντα οκτώ) ετών, από τα Φάρσαλα (ημιορεινή κωμόπολη του νομού Λάρισας) που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση παραποίησης εγγράφων μισθοδοσίας προκειμένου να εισπράττουν μεγαλύτερα ποσά. Ειδικότερα, καταγγέλθηκε ότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν από 15 (δεκαπέντε) μέρες περίπου στις μισθοδοτικές καταστάσεις […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):