Ταϊλάνδη: Η θάλασσα των κόκκινων λωτών !

Nong Han Kumphawapi red lotus lake at Thailand

Η λίμνη Nong Han Kumphawapi βρίσκεται στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη, βόρεια της πόλης Kumphawapi, και περίπου 50 χιλιόμετρα μακριά από το Udon Thani. Οι ντόπιοι την αποκαλούν «Talay Bua Daeng», που σημαίνει «Η θάλασσα των κόκκινων λωτών».

Κάθε χρόνο από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, στην επιφάνεια των 8.000 στρεμμάτων της λίμνης εκατομμύρια ροζ λωτοί ανθίζουν δημιουργώντας ένα εξαιρετικό θέαμα.

Η τέλεια στιγμή για να το απολαύσει κανείς είναι το πρωί όταν τα λουλούδια ανοίγουν πλήρως, με τους τουρίστες να κάνουν βόλτα με βάρκες για να θαυμάσουν το τοπίο.

Η Nong Han Kumphawapi είναι μια λίμνη πολύ ρηχή, με μέσο βάθος μόλις ένα μέτρο. Είναι η κύρια πηγή του ποταμού Pao, ενώ το νερό της είναι γλυκό, αποτελώντας πηγή ζωής και εργασίας για τους ανθρώπους της επαρχίας Udon Thani.

src src src src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Αυτός ο 256 ετών άνδρας έσπασε την σιωπή του λίγο πριν πεθάνει… Και αποκάλυψε ένα απίστευτο μυστικό…

Οι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους για να παρατείνουν τη διάρκεια της ζωής τους από την αυγή της ύπαρξης και προς τιμή μας έχουμε κάνει πολλή πρόοδο. Στο Μεσαίωνα θα ήσασταν τυχεροί αν ζούσατε μέχρι τα 40, ενώ για πολλούς ανθρώπους σήμερα τα 90 ή ακόμα και τα 100 χρόνια ζωής δεν είναι απαγορευτικά.

peter-tatsopoulos-against-golden-dawn-political-party-easter-mood

Πέτρος Τατσόπουλος εναντίων Χρυσής Αυγής …με πασχαλινή διάθεση αυτήν τη φορά!

Νέα «πυρά» κατά του κόμματος της Χρυσής Αυγής (Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή), εκτόξευσε από το προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook, ο βουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), Πέτρος Τατσόπουλος, όπου αναφέρθηκε για… υπαρξιακό αδιέξοδο ενόψει Πάσχα! Χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Γλυκά μου Χρυσαύγουλα, μπαίνουμε στη Μεγάλη Εβδομάδα και […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):