Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy A5 από το in.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το νέο smartphone 4G+, Samsung Galaxy A5 (2016), αξίας 429€.
Διοργάνωση διαγωνισμού:  in.gr και ΓΕΡΜΑΝΟΣ (germanos.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 24 Απριλίου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Σχεδιασμένο από μέταλλο και γυαλί υψηλής ποιότητας, με μεγάλη οθόνη αφής 5,2” τεχνολογίας HD Super AMOLED και πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή 1,6GHz, το SAMSUNG Galaxy A5 (μοντέλο 2016) θα σας εντυπωσιάσει με την πολυτέλεια και τις ισχυρές του επιδόσεις. Διαθέτει αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος για εύκολη πρόσβαση και ξεκλείδωμα, αλλά και κύρια κάμερα 13MPixel για φωτογραφίες και video υψηλής ευκρίνειας. Επίσης, η συσκευή έχει το ανθεκτικό γυαλί Gorilla Glass 4, για μεγαλύτερη ασφάλεια από τις καθημερινές φθορές, αλλά και μπαταρία μακράς διάρκειας, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία γρήγορης φόρτισης.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

two-man-boat-stosfiri-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία φουσκωτή βάρκα 2 ατόμων από το Stosfiri-shop.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) φουσκωτή βάρκα 2 (δύο) ατόμων, από το Stosfiri-shop.gr Διοργάνωση διαγωνισμού: Stosfiri Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stosfiri Shop και κερδισε δωρο 1 (μία) μοναδική φουσκωτή βάρκα 2 (δύο) ατόμων δώρο.   Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Διαγωνισμός για να κερδίσεις κάμερες Foscam από το Novatron ΑΕ & Sportit.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 κάμερες ποιότητας HD Foscam, η Foscam C2, η Foscam R2, και η Foscam FI9816P white. Διοργάνωση διαγωνισμού: Novatron ΑΕ (novatron.gr) και Sportit.gr (sportit.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

2 Comments

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):