Nissan: Διπλή νίκη στο SUPER GT της Okayama – VIDEO

Έχοντας μετρήσει στο παρελθόν δύο συνεχόμενες νίκες στα πρωταθλήματα του Super GT, η Nissan επικράτησε και πάλι στον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος για το 2016 στην πίστα της Okayama, στην Ιαπωνία, με το δίδυμο των Tsugio Matsuda και Ronnie Quintarelli. Συγκεκριμένα, το Νο.1 MOTUL AUTECH GT-R πήρε τη μέγιστη βαθμολογία και κατέλαβε την πρώτη θέση, […]

auto car news

Έχοντας μετρήσει στο παρελθόν 2 (δύο) συνεχόμενες νίκες στα πρωταθλήματα του Super GT, η Nissan επικράτησε και πάλι στον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος για το 2016 στην πίστα της Okayama, στην Ιαπωνία, με το δίδυμο των Tsugio Matsuda και Ronnie Quintarelli. Συγκεκριμένα, το Νο.1 MOTUL AUTECH GT-R πήρε τη μέγιστη βαθμολογία και κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ το No.46 S Road CRAFTSPORTS GT-R με πλήρωμα τον βετεράνο Satoshi Motoyama και τον Katsumasa Chiyo, περσινό πρωταθλητή του Blancpain Endurance Series, ήρθε τρίτο, ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο δύο GT-R στο βάθρο.

supergt2

Παρά το γεγονός ότι το Νο.1 GT-R πήρε τη νίκη, όλα τα μάτια των θεατών ήταν στραμμένα στο No.46 GT-R και το ανερχόμενο αστέρι των αγώνων, τον Katsumasa Chiyo. Αν και ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ο πρώτος του στο GT500, στα επίσημα προκριματικά κατάφερε να καταγράψει τον καλύτερο χρόνο του πρώτου προκριματικού γύρου.

supergt1

Η εκκίνηση για το No.46 GT-R έγινε με τον βετεράνο Satoshi Motoyama πίσω από το τιμόνι, διατηρώντας την πρώτη θέση μέχρι και την έξοδο στα pits στον 35ο γύρο. Εκεί παρέδωσε το αυτοκίνητο στον Chiyo, όπου στον 52ο γύρο βρέθηκε στην τρίτη θέση μετά από μια εκπληκτική μάχη, παλεύοντας όμως για να κατακτήσει τη δεύτερη. Παρά τη σκληρή μάχη στους τελευταίους γύρους, ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να προσπεράσει τον δεύτερο, δίνοντας ωστόσο τις καλύτερες εντυπώσεις από το ντεμπούτο του στο GT500.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Είσαι άθεος; Μη μας πρήζεις!

«Πάρτι κρεατοφαγίας της Ένωσης Άθεων Θεσσαλονίκης τη Μεγάλη Παρασκευή», έλεγε το δημοσίευμα. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και πέρσι, η Ένωση Άθεων είχε διοργανώσει πάλι μια κρεατοκατάνυξη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ένα Φανερό Δείπνο όπως το ονομάζουν.

samsung-galaxy-ace-smartphone-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 κινητα Samsung Galaxy Ace και 10 κορνίζες με την καρικατούρα σας

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) smartphone Samsung Galaxy Ace με οθόνη 3.5″ (ίντσες), κάμερα 5 megapixel και ραδιόφωνο με RDS και 10 (δέκα) κορνίζες με την καρικατούρα σας. Διοργάνωση διαγωνισμού: Samsung mobile Greece Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 18 Μαΐου 2012 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):