Διαγωνισμός με δώρο iPhone 5 και ένα τριήμερο στο Αετών Μέλαθρον, από το enikos

Contest with gift iPhone 5 and a weekend in Aeton Melathron from enikos

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό και διεκδίκησε ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα, μαζί με πρωινό, στο υπέροχο «Αετών Μέλαθρον», αλλά και ένα smartphone iPhone 5!
Διοργάνωση διαγωνισμού:  Enikos (enikos.gr), Aeton Melathron
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 (16:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, στέλνοντας το παρακάτω μήνυμα από το κινητό σας!

Κάντε LIKE σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής


Στείλε ΕΝ στο 54991

Η χρέωση αποστολής SMS στο 54991 είναι 1,23 € / SMS, ενώ η λήψη SMS είναι δωρεάν


Λεπτομέρειες:

Τα δώρα είναι ένα iPhone 5 για το νικητή που θα αναδειχθεί από την πρώτη κλήρωση και μία τριήμερη διαμονή για 2 άτομα για το ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» για το νικητή που θα αναδειχθεί από τη δεύτερη κλήρωση. Η διαμονή καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο και έχει ισχύ 3 μήνες.

Αετών Μέλαθρον

Αφήνοντας πίσω το άλσος του προφήτη Ηλία και αριστερά την όμορφη πόλη των Τρικάλων, το αντικρίζεις για πρώτη φορά. Το ξεχωρίζεις αμέσως. Επιβλητικό μα προσιτό. Λιτό αλλά και παράλληλα αρχοντικό. Όπως αρμόζει άλλωστε στα περήφανα πουλιά που του έχουν δανείσει το όνομα του: Αετών Μέλαθρον. Εδώ, στην άκρη της Θεσσαλικής πεδιάδας, λίγο πριν ο ταξιδιώτης αντικρίσει τους Ιερούς βράχους των Μετεώρων, πριν περάσει τα ψηλά βουνά με την εξαιρετική βλάστηση, τις ξερολιθιές και τα ξωκλήσια, το Αετών Μέλαθρον βρίσκεται στην κατάλληλη θέση. Πλούσια υποδομή, άρτιες εγκαταστάσεις, άνθρωποι με εμπειρία και ευαισθησία σε καλωσορίζουν και σε καθοδηγούν διακριτικά στο να νιώσεις «σαν στο σπίτι σου». Τίποτα πρόχειρο. Τίποτα στην τύχη. Τα 4 (τέσσερα) επίπεδα που συνθέτουν το ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ περιέχουν απλόχερα όλα εκείνα τα στοιχεία που το κατατάσσουν άξια στην κατηγορία του “Business & Pleasure“.

apple iphone 5iPhone 5 APPLE (smartphone)

  • Βάρος: 112 g.
  • Μνήμη: 16 GB.
  • Επεξεργαστές: 1. Dual Core Apple A6 1.20 GHz, 2. Dual-core 1.3 GHz Swift
  • Οθόνη: 4″ Retina Display
  • Ύψος: 123,8 mm
  • Πλάτος: 58,6 mm
  • Πάχος: 7,6 mm

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

reason that the handshake was established in ancient Greece

Ο λόγος που η χειραψία καθιερώθηκε στην αρχαία Ελλάδα

Υπάρχουν πολλοί τρόποι σε ολόκληρο τον κόσμο για να χαιρετήσεις κάποιον. Στο Θιβέτ, καλωσορίζουν τους ανθρώπους βγάζοντας έξω την γλώσσα,ενώ οι Μαορί στην Νέα Ζηλανδία, ακουμπούν τις μύτες τους. Στην Αιθιοπία, οι άνδρες ακουμπούν τους αγκώνες τους, ενώ στο Κονγκό, τα μέτωπά τους. Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες (όπως και την Ελλάδα) αλλά και σε κάποιες […]

melouk-halandri-donut-coctail-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις για 5 προσκλήσεις για τον αγαπημένο σας συνδυασμό «Λουκουμάδες & Coctail» για 2 άτομα!

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) προσκλήσεις για τον αγαπημένο σας συνδυασμό «Λουκουμάδες & Coctail» για 2 (δύο) άτομα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Melouk Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 2 Απριλίου 2013 (10:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Melouk και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού. Αναλυτικότερα: Ο […]

2 Comments

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):