Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα tablet MLS Candy

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα  tablet MLS iQTab Candy σε ροζ ή μαύρο.
Διοργάνωση διαγωνισμού:   Style in Athens (styleinathens.blogspot.gr)
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 01 Μαΐου 2016 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες:

Με οθόνη αφής 7″, 2 κάμερες για φωτογραφίες και βιντεοκλήσεις, διπύρηνο (DualCore) επεξεργαστή στα 1.00 GHz, λειτουργικό σύστημα Android 4.2 και δυνατότητα υποστήριξης 3G Dongle. Με το Talk&Email απλά λες το κείμενο και το MLS iQTab Candy το στέλνει για σένα. Με το πλήκτρο Talk&Post στο πληκτρολόγιό σου , ποστάρεις ή κάνεις chat και comments στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

lg-dp1-wifi-multimedia-wind-competition-newsfeat

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το DP1 WiFi Multimedia Player της LG και 1 Sony Ericsson Xperia mini

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) DP1 WiFi Multimedia Player της εταιρείας LG και 1 (ένα) Sony Ericsson Experia mini, για να μετατρέψετε την τηλεόρασή σας σε 1 (ένα) ολοκληρωμένο και δυναμικό κέντρο διασκέδασης και να απολαύσετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας! Διοργάνωση διαγωνισμού: Wind Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Μαρτίου 2012 (16:00) Συμμετοχή […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σετ ζαχαροπλαστικής

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα σετ ζαχαροπλαστικής Chocolata Kit της εταιρίας Silikomart. Διοργάνωση διαγωνισμού: Real Shop (realshop.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):