Στο Kicks Concept θα βασίζεται το νέο crossover της Nissan

Στην παραγωγή πρόκειται να περάσει μέσα στο 2016 το νέο crossover της Nissan, το οποίο θα βασίζεται στο Kicks Concept που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο και θα φέρει το όνομα Kicks όπως και το πρωτότυπο. Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα κατασκευάζεται στο βιομηχανικό συγκρότημα της Nissan, στο Ρίο […]

Kicks Concept

Kicks Concept

Στην παραγωγή πρόκειται να περάσει μέσα στο 2016 το νέο crossover της Nissan, το οποίο θα βασίζεται στο Kicks Concept που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο και θα φέρει το όνομα Kicks όπως και το πρωτότυπο.

Το νέο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας θα κατασκευάζεται στο βιομηχανικό συγκρότημα της Nissan, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μια μονάδα που εγκαινιάστηκε το 2014 και ήδη παράγει τα μοντέλα March και Versa (γνωστά στην ευρωπαϊκή αγορά ως MICRA και NOTE αντίστοιχα).

Πρώτος στόχος της Nissan με το νέο της crossover είναι να κερδίσει την αγορά της λατινικής Αμερικής προτού επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kicks Concept, όπως και το αναμενόμενο μοντέλο παραγωγής, αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ των σχεδιαστικών κέντρων Nissan Design America (NDA) στο San Diego και Nissan Design America στο Rio (NDA-R), υπό την εποπτεία του Παγκόσμιου Κέντρου Σχεδιασμού της Nissan στην Ιαπωνία.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

reason that the handshake was established in ancient Greece

Αρχαία Ελλάδα: Γρύπας – Το αρχέγονο σύμβολο δύναμης !

Ο Γρύπας ήταν τέρας της Ελληνικής μυθολογίας. Είχε σώμα λιονταριού ή αλόγου, κεφάλι και φτερά αετού. Επίσης σε μερικές αναπαραστάσεις του φαίνεται πως έχει και ουρά φιδιού. Ο Γρύπας συμβολίζει τον ήλιο, τον ουρανό, το φως της αυγής που γίνεται χρυσαφένιο.

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα πρωτότυπο μαξιλάρι με ηχεία

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) μαξιλάρι με ηχεία, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τραγούδια καθημερινά από τη ζεστασιά του κρεβατιού σου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech δώρο του διαγωνισμού αρκεί […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):