Volvo – Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Volvo στην Ελλάδα

Μέσα στη χρονιά που πέρασε η Volvo σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα. Το 2015 η σουηδική μάρκα αύξησε ακόμα περισσότερο το ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, φτάνοντας στο 2,83%. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που έχει πετύχει ποτέ η Volvo στην ιστορία της στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα για την […]

volvo-car-year

VOLVO XC60

Μέσα στη χρονιά που πέρασε η Volvo σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων στην Ελλάδα. Το 2015 η σουηδική μάρκα αύξησε ακόμα περισσότερο το ποσοστό που κατέχει στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, φτάνοντας στο 2,83%. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς που έχει πετύχει ποτέ η Volvo στην ιστορία της στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα για την εταιρεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Volvo Ocean Race Edition: Volvo V40 (vorne) und Volvo V40 Cross

Για το 2015 η Volvo κατέγραψε 2.154 πωλήσεις (έναντι 1.832 το 2014), τη στιγμή που, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), η αγορά έκλεισε στις 75.911 ταξινομήσεις. Σε σχέση με το 2014 η Volvo παρουσίασε αύξηση πωλήσεων 17,6%.

Volvo XC90

Η επίδοση της Volvo για το 2015 προστίθεται στην πολύ καλή πορεία που ξεκίνησε η εταιρεία στην Ελλάδα το 2011. Εκείνη τη χρονιά, η Volvo κατέγραψε μερίδιο αγοράς 1,5%. Έκτοτε, με το λανσάρισμα των S60 και V60 αρχικά αλλά και των V40 και V40 Cross Country στη συνέχεια καθώς επίσης και με το XC60, η μάρκα ανέβηκε σταθερά σε ποσοστά γύρω στο 2,5%. Επιπλέον, στην πορεία αυτή ήρθε να προστεθεί τους τελευταίους έξι μήνες και το νέο XC90 πετυχαίνοντας 77 πωλήσεις μέσα στο διάστημα αυτό.

Χαρακτηριστικά, τα μερίδια αγοράς της Volvo τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας ήταν 2,4% για το 2012, 2,5% το 2013 και 2,6% για το 2014, φτάνοντας στο 2,83% για τη χρονιά που πέρασε.

src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Nέες τουρκικές απειλές: Τα Ίμια ήταν μικρό μήνυμα – Θα πλημμυρίσουμε τα νησιά με πρόσφυγες

Ο Τούρκος αρθρογράφος Ιλνούρ Τσεβίκ της Daily Sabah, απειλεί ευθέως σε κείμενό του στην τουρκική ιστοσελίδα, την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη λέγοντας πως «η Άγκυρα έχει τον τρόπο να πλημμυρίσει τα ελληνικά νησιά και την Ευρώπη με πρόσφυγες από τη Συρία» αλλά και πως η τουρκική πρόκληση στα Ίμια «ήταν μόνο ένα μικρό μήνυμα».

multi-titanium-new-izzy-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 Multi Titanium της ΙΖΖΥ με τριπλό μαχαίρι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό γιαούρτια για 5 (πέντε) Multi Titanium της εταιρείας ΙΖΖΥ με τριπλό μαχαίρι. Διοργάνωση διαγωνισμού: Μπενρουμπή Α.Ε. (IZZY) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, κάνοντας like σε αυτήν τη σελίδα. Όροι συμμετοχής (βλέπε λεπτομέρειες διαγωνισμού) Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της εταιρείας Izzy και κερδισε τα δωρα του διαγωνισμού. Αναλυτικά: «Νέα σελίδα, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):