Ενάμιση τόνος κομφετί στην Times Square για την Πρωτοχρονιά

new york-new-years-eve-time-square-party

Ένα πολύχρωμο «χιόνι» από κομφετί σκέπασε την Times Square της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την υποδοχή του νέου έτους. Τα κομφετί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της μεγάλης βραδιάς και ο ενορχηστρωτής του θεάματος, ο καλλιτέχνης Τρεμπ Χάινινγκ, δεν έκανε εκπτώσεις.

Δύο φορτηγά μετέφεραν στην Times Square, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ενάμιση τόνο πολύχρωμα χαρτάκια για το φαντασμαγορικό σόου.

Τα κομφετί είχαν μοιραστεί σε 7 (επτά) κτίρια, από όπου 100 (εκατό) άνθρωποι είχαν αναλάβει τη ρίψη τους με την έλευση του 2016.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά για τα χρήματα που παίρνει

Που μένει στον Άγιο Δομίνικο; Πόσα χρήματα παίρνει; Πως είναι η υγιεινή των παικτών. Ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά. Με συνέντευξή του στο Down Town, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του Survivor, όπως το που μένει, το μέγεθος της αμοιβής του, αλλά και την υγιεινή των παικτών.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις προσκλήσεις για το Colour Day Festival από το Kri Kri

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διπλές προσκλήσεις για το Colour Day Festival ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Kri Kri (krikri.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):