Ενάμιση τόνος κομφετί στην Times Square για την Πρωτοχρονιά

new york-new-years-eve-time-square-party

Ένα πολύχρωμο «χιόνι» από κομφετί σκέπασε την Times Square της Νέας Υόρκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την υποδοχή του νέου έτους. Τα κομφετί αποτελούν σημαντικό στοιχείο της μεγάλης βραδιάς και ο ενορχηστρωτής του θεάματος, ο καλλιτέχνης Τρεμπ Χάινινγκ, δεν έκανε εκπτώσεις.

Δύο φορτηγά μετέφεραν στην Times Square, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, ενάμιση τόνο πολύχρωμα χαρτάκια για το φαντασμαγορικό σόου.

Τα κομφετί είχαν μοιραστεί σε 7 (επτά) κτίρια, από όπου 100 (εκατό) άνθρωποι είχαν αναλάβει τη ρίψη τους με την έλευση του 2016.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

molten-basketball-gs7-mysalonika-competition

Διαγωνισμός στο Facebook για να Κερδίσεις μία μπάλα του μπάσκετ Molten GS7

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μπάλα του μπάσκετ Molten GS7, σε μέγεθος 7 ανδρικό, ελαστική των 12 φετών, σε χρώμα πορτοκαλί. Διοργάνωση διαγωνισμού: MySalonika Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Σάββατο 12 Μαΐου  2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την μπάλα του μπάσκετ κάντε Like σε αυτήν την σελίδα. Όροι συμμετοχής   Λεπτομέρειες διαγωνισμού […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα πακέτο Αντηλιακής προστασίας από το PharmaSofia

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα πλήρες πακέτο Αντηλιακής προστασίας συνολικής αξίας 110€. Με προϊόντα Korres, Frezyderm, Pharmasept και Solene. Διοργάνωση διαγωνισμού: PharmaSofia (pharmasofia.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):