H Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκε το νέο έτος 2016!

new-zealand-new-year-eve

To νέο έτος 2016 υποδέχτηκε στις 1:00 π.μ., ώρα Ελλάδος, το σύμπλεγμα νησιών της Νέας Ζηλανδίας, του Ειρηνικού ωκεανού, ενώ η ήπειρος της Ωκεανίας γιόρτασε από άκρη σε άκρη την έλευση του νέου έτους του 2016. Στις 2:00 π.μ., ώρα Ελλάδος, υποδέχτηκε το νέο έτος το πλέον ανατολικό τμήμα της Ρωσίας, που βρίσκεται κοντά στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκα.

Το Ανεξάρτητο Κράτος των Σαμόα, το νησί των Χριστουγέννων και το Κιριμπάτι kirr-i-bas (επίσημα Δημοκρατία του Κιριμπάτι) είναι οι πρώτες χώρες οι οποίες υποδέχονται κάθε χρόνο το νέο έτος!

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον Sky Tower στο Auckland (Όκλαντ), για την καθιερωμένη γιορτή με πολλά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

src src src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια 5ήμερη διαμονή στη Δονούσα από το Pamediakopespantou.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 5ήμερη διαμονή (4 διανυκτερεύσεις), την περίοδο του Αγίου Πνεύματος, για 2 άτομα στο Didima Studios στη μαγευτική Δονούσα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Πάμε Διακοπές Παντού (pamediakopespantou.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 24 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Άφιξη Πέμπτη 16 Ιουνίου &     […]

«Πράσινο φως» στις Ένοπλες Δυνάμεις να ανοίξουν πυρ αν Τούρκοι επιχειρήσουν να «πατήσουν» στα Ίμια – Ανεβάζει τους τόνους η Αθήνα

Η Αθήνα αντιλήφθηκε ότι η τακτική της υποχωρητικότητας ή της παθητικής στάσης απέναντι στην Τουρκία την αποθρασύνει περισσότερο και φαίνεται να ανεβάζει τους τόνους για να δείξει πώς δεν είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να διαπραγματευτεί τα κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):