H Νέα Ζηλανδία υποδέχτηκε το νέο έτος 2016!

new-zealand-new-year-eve

To νέο έτος 2016 υποδέχτηκε στις 1:00 π.μ., ώρα Ελλάδος, το σύμπλεγμα νησιών της Νέας Ζηλανδίας, του Ειρηνικού ωκεανού, ενώ η ήπειρος της Ωκεανίας γιόρτασε από άκρη σε άκρη την έλευση του νέου έτους του 2016. Στις 2:00 π.μ., ώρα Ελλάδος, υποδέχτηκε το νέο έτος το πλέον ανατολικό τμήμα της Ρωσίας, που βρίσκεται κοντά στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκα.

Το Ανεξάρτητο Κράτος των Σαμόα, το νησί των Χριστουγέννων και το Κιριμπάτι kirr-i-bas (επίσημα Δημοκρατία του Κιριμπάτι) είναι οι πρώτες χώρες οι οποίες υποδέχονται κάθε χρόνο το νέο έτος!

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στον Sky Tower στο Auckland (Όκλαντ), για την καθιερωμένη γιορτή με πολλά και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

src src src src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

banach-tarski-paradox-miracle

Θαύμα ή Παράδοξο; Διαβάστε το θεώρημα συνόλων του Banach–Tarski

Το παράδοξο του θεωρήματος Banach–Tarski ανακαλύφθηκε το 1924 από τους Πολωνούς μαθηματικούς Stefan Banach και Alfred Tarsksi, οι οποίοι πήραν κάποιες ιδέες από τις κατασκευές ενός άλλου μαθηματικού, του Guiseppe Vitali. Τι λέει όμως αυτό το θεώρημα και γιατί είναι παράδοξο; Χονδρικά μας λέει ότι αν έχουμε μια συνηθισμένη μπάλα στον χώρο, μπορούμε να την κόψουμε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):