O Βαρουφάκης περιοδεύει στην Ευρώπη με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατίας

 

590_a04ebc044c164c3526413371b1cdbe26Το ευρωπαϊκό του όραμα ξεδιπλώνει ο πρώην υπουργός οικονομικών Γ. Βαρουφάκης, εν όψει και της έλευσης των μυστηριωδών «1.101». Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Δ. Στράτου, ο πρώην υπουργός Οικονομικών βρέθηκε στη Βαρκελώνη, όπου συναντήθηκε με τη δήμαρχο Α. Κολάου. Έβγαλαν μάλιστα και κοινή δήλωση, στην οποία αναφέρουν ότι «μια άλλη Ευρώπη είναι εφικτή και θα τη δημιουργήσουμε μαζί».

Στη σχετική ανακοίνωση του γραφείου του Γ. Βαρουφάκη επισημαίνεται επίσης ότι ο ίδιος, η δήμαρχος Βαρκελώνης και ο αντιδήμαρχος Τζ. Πισαρέλο «θα είναι μεταξύ των Ευρωπαίων που θα δουλέψουν μαζί με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο» αλλά και σε επίπεδο δικτύου πόλεων, κοινοτήτων, δήμων και περιφερειών.

Ο πρώην υπουργός συνεχίζει την ευρωπαϊκή περιοδεία του, καθώς αύριο θα συμμετάσχει σε συζήτηση για τον εκδημοκρατισμό της Ευρωζώνης, στην Κοΐμπρα της Πορτογαλίας, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ομιλητής σε αντίστοιχες εκδηλώσεις στο Λονδίνο και στην Οξφόρδη

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις γυαλιά ηλίου Rebecca Blu από το Music 89,2

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου Rebecca Blu. Διοργάνωση διαγωνισμού: Music 89,2 (music892.rise.gr) προσφορά της Prime Optics Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 08 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):